«Εσείς έχετε επανασυνδεθεί;» - "Κάγκελο" ο Λιάγκας και η Σκορδά με την ερώτηση της Αργυράκη

«Κάπου διάβασα κάτι τέτοιο. Μάλλον το γράψανε…»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Εσείς έχετε επανασυνδεθεί;» -

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 στο πλατό του Πρωινού, ήταν καλεσμένη η λαμπερή Μπέσσυ Αργυράκη. Η μία εκ των κορυφαίων Ελληνίδων σταρ, που πάντα είναι απολαυστική στις συνεντεύξεις της, απάντησε σε όσα την ρώτησαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ τους έκανε και μία ερώτηση που τους ξάφνιασε καθώς δεν την περίμεναν.

"Κόκκαλο" η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέσσυ: Εσείς έχετε επανασυνδεθεί εν τω μεταξύ;
Γιώργος: Όχι βέβαια, καμία σχέση.
Μπέσσυ: Κάπου διάβασα κάτι τέτοιο. Μάλλον το γράψανε…
Γιώργος: Αν πιστεύεις ό,τι διαβάζεις…
Μπέσσυ: Τώρα θα αρχίσω να κλαίω πάλι; Όχι…

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να επισημάνει πως: «Επειδή ρώτησες να σου πω. Εμείς έχουμε δύο παιδιά. Πάντα θα υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Εγώ με τη Φαίη πάντα θα είμαστε συνδεδεμένοι από τη στιγμή που έχουμε δύο παιδιά».

«Βγαίνουν και λένε ότι...»

Το απόγευμα της Τετάρτης 26/01 η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για σχόλια που γίνονται κάποιες φορές για το πόσο πρόσχαρη είναι. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγες ημέρες διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

«Βγαίνουν κάποιοι και λένε, κοιτάς τον φακό και κάνεις την χαριτωμένη. Κάποια σχόλια καμιά φορά. Δεν κάνω την χαριτωμένη, είμαι ο εαυτός μου. Αυτό δεν θα το στερηθώ το να είμαι ο εαυτός και δεν θα το στερήσω από ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι κάτι που προσποιούμαι αλλά είναι ο ίδιος μου ο εαυτός αυτό που βλέπετε.

Ίσως αν το κάνουν με τον τρόπο τους δεν μπορώ να τηρήσω και να ακολουθήσω αυτά που μου λένε. Προτιμώ να είμαι αυτό που είμαι και να μένουν γύρω μου άνθρωποι οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι είναι καλύτερα η Μπέσσυ για αυτό που είναι κι όχι επειδή θέλει να παρουσιάσει κάτι άλλο».