Survivor 5: «Προτίμησε να πει κάποια ψέματα...» - Η Σοφιάννα απαντά ανοιχτά στις κατηγορίες του Δάντη

«Και έρχεσαι και αναρωτιέσαι αν υπήρξαμε στην πραγματικότητα φίλες με την Ασημίνα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Προτίμησε να πει κάποια ψέματα...» - Η Σοφιάννα απαντά ανοιχτά στις κατηγορίες του Δάντη

Την Παρασκευή 13/5, καλεσμένη στην εκπομπή και τον καναπέ του Love it βρέθηκε μία εκ των πολυσυζητημένων παικτριών που αποχώρησε από το Survivor, η Σοφιάννα Αβραμάκη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ απάντησε και για την ανάρτηση που έκανε για εκείνη ο Χρήστος Δάντης, η οποία αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού.

Η Σοφιάννα απαντά στον Χρήστο Δάντη

«Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες κυρίως τον πρώτο καιρό. Ήμασταν η μία για την άλλη. Και έρχεσαι και αναρωτιέσαι αν υπήρξαμε στην πραγματικότητα φίλες με την Ασημίνα. Χρησιμοποίησε πράγματα που δεν έχουν συζητηθεί. Προτίμησε να πει κάποια ψέματα.

Όταν πήγαμε στη βίλα της είπα να κάνουμε μια συζήτηση. Την ενημέρωσα για αυτό που είπε ο Εμμανουήλ και μου είπε πως το ξέρει και ότι έχει πει και αυτή κάτι» είπε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενη στην Ασημίνα η Σοφιάννα.

"Κόλαφος" η Αβραμάκη για τους πρώην συμπαίκτες της - «Εκεί που ξεκινάει ο Τάκης σταματάει η ηρεμία»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 11/5 η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» λίγες ημέρες μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 5 όπου συζητήθηκε όσο καμία άλλη. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε για την εμπειρία της στο παιχνίδι αλλά και τον ντόρο που επικράτησε αναφορικά με την συνάντησή της με τη Μαρία Αντωνά.

«Επειδή προσαρμόζομαι πολύ εύκολα σε καταστάσεις πίστευα ότι στο κομμάτι της συμβίωσης θα τα πάω πολύ καλά αλλά εκεί αντιμετώπισα τα περισσότερα προβλήματα, γιατί μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που δεν θέλει να συμβιώνεις αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να απομονωθείς. Πιστεύω ότι αρκετοί παίκτες μπήκαν με σκοπό να με διώξουν από το παιχνίδι.

Σχετικά με τη συνάντησή της με την Μαρία Αντωνά, η Σοφιάννα Αβραμάκη ανέφερε: «Η Μαρία είναι φίλη μου και συναντηθήκαμε κιόλας. Με την Μαρία επικοινώνησα πολύ νωρίς, με το που βγήκα γιατί ήξερα τι έχει ακουστεί για εμένα και τον Άρη και είδα και κάποιες συνεντεύξεις παικτών μου. Θα την έπαιρνα ούτως η άλλως απλά εγώ δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη διάσταση είχε πάρει. Πρέπει να ήταν το top της επικαιρότητας».

Αναφορικά με τους έντονους τσακωμούς στο Survivor, σχολίασε: «Στο παιχνίδι υπάρχει ένταση γιατί υπάρχει ο Τάκης. Εκεί που ξεκινάει ο Τάκης σταματάει η ηρεμία. Πιστεύω ότι ζει μέσα από τους τσακωμούς, έχει αυταπάτες και αυτός είναι και ο λόγος που θυματοποιείται. Αν φύγει ο Τάκης θα ηρεμήσουν σίγουρα τα πράγματα».