Survivor 5: Δεν άντεξε και "λύγισε" η Σοφιάνα - Tο βίντεο που την συγκίνησε στο Love it

Bίντεο για τη φιλία της με την Ασημίνα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Δεν άντεξε και

Η Σοφιάννα Αβραμάκη, ίσως ήταν η παίκτρια που περίμεναν όσο καμία άλλη να γυρίσει από το Survivor, ώστε να αποκαλύψει την αλήθεια και να μιλήσει για όσα ακούγονταν για εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη, όσο βρίσκονταν στο παιχνίδι, αλλά και για την φιλία της με την Ασημίνα, μια φιλία που πέρασε από... σαράντα κύματα όπως φαίνεται καθώς είχαμε και εντάσεις, και μπηχτές, αλλά και κλάματα την ώρα του αποχωρισμού.

Η συγκίνηση της Σοφιάνας στο βίντεο

Το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5 ωστόσο, η παίκτρια ήταν καλεσμένη στο Love it, και η εκπομπή την υποδέχτηκε με ένα βίντεο από όλο το ταξίδι της στο Survivor, και πιο συγκεκριμένα ένα βίντεο για τη φιλία της με την Ασημίνα, κάτι που συγκίνησε ιδιαίτερα την Σοφιάννα, η οποία δεν άντεξε και την ξέφυγαν κάποια δάκρυα όσο έπαιζε το βίντεο και έβλεπε τα όσα έχει μοιραστεί και την δένουν με την φίλη της.

Η Σοφιάννα απαντά ανοιχτά στις κατηγορίες του Δάντη

Μεταξύ άλλων, στη συνέχεια της συνέντευξης, μίλησε για τη σχέση της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ απάντησε και για την ανάρτηση που έκανε για εκείνη ο Χρήστος Δάντης, η οποία αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού.

«Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες κυρίως τον πρώτο καιρό. Ήμασταν η μία για την άλλη. Και έρχεσαι και αναρωτιέσαι αν υπήρξαμε στην πραγματικότητα φίλες με την Ασημίνα. Χρησιμοποίησε πράγματα που δεν έχουν συζητηθεί. Προτίμησε να πει κάποια ψέματα.

Όταν πήγαμε στη βίλα της είπα να κάνουμε μια συζήτηση. Την ενημέρωσα για αυτό που είπε ο Εμμανουήλ και μου είπε πως το ξέρει και ότι έχει πει και αυτή κάτι» είπε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενη στην Ασημίνα η Σοφιάννα.