Την βλέπουμε για πρώτη φορά - Αυτή είναι η πρώην πεθερά του Βασίλη Μπισμπίκη

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η πρώην σύζυγός του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Την βλέπουμε για πρώτη φορά - Αυτή είναι η πρώην πεθερά του Βασίλη Μπισμπίκη

Νέα αρχή έχει κάνει τον τελευταίο καιρό η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του ηθοποιού με την Δέσποινα Βανδή, τους οποίος τα δημοσιεύματα θέλουν μάλιστα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μετά την γνωστοποίηση της σχέσης τους, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της ενώ μάλιστα πρόσφατα αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανοίγει τη δική της επιχείρηση.

Μάλιστα, αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με τη μητέρα της, την οποία βλέπουμε σε νεαρή ηλικία και μπορούμε να καταλάβουμε πού έμοιασε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Πρόκειται λοιπόν για την πρώην πεθερά του Βασίλη Μπισμπίκη την οποία έχουμε δει σπάνια σε στιγμιότυπα.

Ίδια με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη η πρώην πεθερά του Βασίλη Μπισμπίκη

«Δεν κρύβω ότι έκλαψα πολύ, πάρα πολύ»

Έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram έχει μέρα με την μέρα η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανοίγει τη δική της επιχείρηση (δείτε εδώ μια πρόσφατα εντυπωσιακή εμφάνισή της).

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα αναφορικά με τα κοινωνικά ζητήματα που μαστίζουν την Ελλάδα και παίρνει συχνά θέμα μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Έτσι και τώρα, είδε μια μητέρα με το 4χρονο παιδί της στο δρόμο και έγραψε: «Καθώς οδηγούσα το αυτοκίνητό μου, είδα στο πεζοδρόμιο μια μανουλα αγκαλιά με το κοριτσάκι της να ζητάνε βοήθεια. Ξέρω ότι είναι μια “συνηθισμένη” εικόνα….. Ο κόσμος περνούσε από μπροστά αδιάφορος. Είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να κάνω κάτι γι αυτό. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και τις πλησίασα. Δεν ανήκουν στην Άρια φυλή καθώς κατάγονται από τη Συρια…..

Το κοριτσάκι είναι η Αντωνία, η καινούργια μου φίλη. Το παράξενο είναι ότι με την Αντωνία, είχα μια εξαιρετική επικοινωνία. Μιλήσαμε τη γλώσσα της αγάπης και της ανθρωπιάς, χωρίς λόγια. Υποσχέθηκα στη μαμά της ότι θα ξαναβρεθούμε σύντομα. Φεύγοντας, δεν κρύβω ότι έκλαψα πολύ, πάρα πολύ…. Εκτίμησα όλα όσα έχω στη ζωή μου και χάρηκα πολύ που είδα αυτό το 4χρονο πλασματάκι και τη μανουλα του, να είναι τόσο χαρούμενες!!!! Ένιωσα ότι όταν σώζεις ένα παιδί, είναι σαν να σώζεις τον κόσμο όλο……»