"Βγάζει μάτι" - Το πραγματικό πρόσωπο της Αθηνάς Ευμορφιάδη πριν τις πλαστικές

Αγνώριστη πλέον!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το ευρύ κοινό γνώρισε καλύτερα την Αθηνά Ευμορφιάδη μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του Survivor 5 όπου απασχολήσει ιδιαίτερα, ωστόσο λίγο αργότερα την είδαμε να αποχωρεί καθώς δεν άντεχε μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα κάτι που όπως φαίνεται μετάνιωσε.

Από την άλλη, η ίδια ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες μέσα στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ μιας και έχει ένα άκρως αψεγάδιαστο σώμα. Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα γρήγορο ψάξιμο για να δούμε πως ήταν παλιότερα όταν ήταν ακόμη 24-25 ετών όπου τότε δεν είχε καμία επαφή με τον χώρο του kick boxing.

Όπως θα δείτε και εσείς η ίδια ήταν πραγματικά αγνώριστη καθώς η κύρια εξήγηση βρίσκεται στο γεγονός ότι τα σώματα των αθλητών σε αγωνίσματα πάλης, αλλάζουν και γίνονται πιο «σκληρά» ανάλογα με τους στόχους που έχουν και τις κατηγορίες βάρους στις οποίες αγωνίζονται. Μάλιστα, φαίνεται να έχει "πειράξει" και το πρόσωπό της και πιο συγκεκριμένα τα χείλη της.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη πριν τις πλαστικές

Πριν τις πλαστικές επεμβάσεις η Αθηνά Ευμορφιάδη
Αθηνά Ευμορφιάδη πριν τις πλαστικές
Πλαστικές - Αθηνά Ευμορφιάδη
Το σώμα της Αθηνάς Ευμορφιάδη πριν τις πλαστικές

"Κατακεραύνωσε" χωρίς τέλος τους πρώην συμπαίκτες της η Ευμορφιάδη - «Γίνονται πολλά και...»

Το φετινό Survivor 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έχει φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω μιας και οι ισορροπίες ανάμεσα στις σχέσεις των παικτών όπου βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο έχουν περάσει από 40 κύματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Ευμορφιάδη η οποία πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια και και "κατακεραυνώσει" τους πρώην συμπαίκτες της καθώς πέταξε κάποια "καρφιά" τα οποία μόνο αναμενόμενα δεν ήταν.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν δεν θα μπορούσα να μη σχολιάσω, για το γίνεται μέσα στο παιχνίδι. Το ποιος τρώει, το ποιος δεν τρώει, το ποιος μιλάει κρυφά με τον έξω κόσμο και το ποιος δεν μιλάει.

Λοιπόν φίλοι μου, πιστέψτε με, ότι είναι πολλοί αυτοί που μιλάνε στον έξω κόσμο. Μπορεί να είναι και ένας και πέντε και δέκα. Και τρώνε και πάρα πολύ, εξαιτίας μου, που ανακάλυψα μία κρυψώνα και μέχρι σήμερα τρώνε κι ευθύνομαι εγώ γι' αυτό. Συν του ότι βρίσκουν και μόνοι τους και τρώνε, το μόνο σίγουρο. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ότι γίνονται πολλά! Και δεν τα ξέρετε!».

Τα "καρφιά" της Αθηνάς Ευμορφιάδη για τους παίκτες στο Survivor 5