«Είναι κατανοητό αλλά καμία φορά περνά το όριο!» - "Καταπέλτης" ο Κωστής Μαραβέγιας στο Πάμε Δανάη

Ποιο θα είναι το μέλλον του στην τηλεόραση;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είναι κατανοητό αλλά καμία φορά περνά το όριο!» -

Ο αγαπημένος Κωστής Μαραβέγιας, ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες στη χώρα μας, είναι γνωστό πως πάντα κρατά χαμηλό προφίλ και δεν του αρέσει να μιλά πολύ για εκείνον, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής 13/5 στο Πάμε Δανάη παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μιλώντας για το γάμο του μιας και δηλώνει έτοιμος να γίνει μπαμπάς, τη δουλεία του, αλλά και για τα όρια που πρέπει να υπάρχουν σε ότι αφορά τη ζωή κάποιου.

Οι δηλώσεις του Κωστή Μαραβέγια

Αναφερόμενος στο γάμο και σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και την έκταση που πήρε το γεγονός ανέφερε πως: «Δεν με πίεσε η δημοσιότητα. Καμιά φορά οι τίτλοι που γράφονται είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι δεν προσθέτει κάτι. Είναι κατανοητό να θέλει να μάθει κάποιος πράγματα για κάποιον που θαυμάζει, ακόμα και από κουτσομπολιό. Καμία φορά όμως αυτό περνάει το όριο».

«Νόμιζα ότι έσκυψε να πάρει κάτι…» - Η επική αποκάλυψη για την πρόταση γάμου του Μαραβέγια

Το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4 του Πάσχα ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» με τον πιο όμορφο τρόπο την Τόνια Σωτηροπούλου καθώς της είχε ετοιμάσει τούρτα για τα γενέθλιά της.

Η ίδια βέβαια δεν το περίμενε με αποτέλεσμα να εκπλαγεί στον αέρα της εκπομπής. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός έκατσε στον καναπέ όπου μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για την στιγμή που αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αναφορά την πρόταση γάμου η ίδια αποκάλυψε πως έγινε κανονικά, και ήταν αστεία και ρομαντική ταυτόχρονα.