Eurovision: Γενέθλια για τον Alexander Rybak - Πως είναι 13 χρόνια μετά τη νίκη του στο διαγωνισμό

Γίνεται 36 ετών!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Eurovision: Γενέθλια για τον Alexander Rybak - Πως είναι 13 χρόνια μετά τη νίκη του στο διαγωνισμό

Ο Alexander Rybak, που κατέπληξε τα πλήθη με το Fairytale, με το οποίο είχε εκπροσωπήσει τη χώρα του στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2009, και όλο το στάδιο παραληρούσε, έχει γενέθλια την Παρασκευή 13/5 και γίνεται 36 ετών, ενώ το πιο σοκαριστικό είναι πως παραμένει ολόιδιος, ακριβώς όπως ήταν 13 χρόνια πριν! Πρόσφατα μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο όπου συνδυάζει το δικό του τραγούδι με αυτό της ελληνικής συμμετοχής φανερά ενθουσιασμένος, και η μελωδία μαγεύει!

Όπως βλέπεις ο Alexander Rybak είναι ίδιος

Γίνεται λοιπόν 36 χρονών και μόνο τόσο δε μοιάζει! Ο Νορβηγός τραγουδιστής, που κέρδισε το 2009 τη Eurovision, είναι ίδιος… κι απαράλλαχτος. Θυμίζει ακόμα και σήμερα εκείνο το 23χρονο παιδί που μάγεψε τη σκηνή του διαγωνισμού, και κατέκτησε τις καρδιές όλης της Ευρώπης μαζί με τον τίτλο του νικητή.

Αυτές οι χώρες έχουν το εισιτήριο του τελικού - Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Αμάντα;

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5 ολοκληρώθηκε και ο Β' Ημιτελικός του φετινού διαγωνισμού της Eurovision και οι χώρες που προκρίθηκαν ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, ο οποίος θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ, ενώ στο μικρόφωνο θα βρίσκεται η Μαρία Καζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μάλιστα πλέον δεν γνωρίζουμε μόνο τις χώρες που θα συναγωνιστούν την Αμάντα Γεωργιάδη για την νίκη, αλλά και την σειρά που θα εμφανιστούν. Ωστόσο δυστυχώς η Κύπρος δεν κατάφερε να προκριθεί και δεν θα την δούμε το Σάββατο στην σκηνή του Pala Olimpico (δείτε τα πρώτα λόγια της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της)

Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together» θα εμφανιστούν στη 17η θέση, μια θέση που θεωρείται προνομιάκη, μιας και βρίσκεται στο 2ο μισό της βραδιάς.

  1. Τσεχία
  2. Ρουμανία
  3. Πορτογαλία
  4. Φινλανδία
  5. Ελβετία
  6. Γαλλία
  7. Νορβηγία
  8. Αρμενία
  9. Ιταλία
  10. Ισπανία
  11. Ολλανδία
  12. Ουκρανία
  13. Γερμανία
  14. Λιθουανία
  15. Αζερμπαϊτζάν
  16. Βέλγιο
  17. Ελλάδα
  18. Ισλανδία
  19. Μολδαβία
  20. Σουηδία
  21. Αυστραλία
  22. Ηνωμένο Βασίλειο
  23. Πολωνία
  24. Σερβία
  25. Εσθονία