Πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε πατέρας για δεύτερη φορά - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε πατέρας για δεύτερη φορά - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής, Οδυσσέας Βλαχοδήμος καθώς έγινε πατέρας για δεύτερη φορά πατέρας. Πιο συγκεκριμένα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media όπου είναι ιδιαίτερα ενεργός.

Μάλιστα, η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο ολοκλήρωσε με τον ποιο όμορφο τρόπο την οικογένεια τους αφού έχουν αποκτήσει και μία κόρη την οποία λένε Αμέλια.Επιπλέον στην λεζάντα της ανάρτησης ο ερματοφύλακας στην Μπενφίκα έγραψε χαρακτηριστικά: «Welcome LEANDROS (12.05.2022)». Από την άλλη, το πρώτο τους παιδάκι περιμένουν η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η τρυφερή ανάρτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου

Πασίγνωστος τραγουδιστής θα γίνει δεύτερη φορά πατέρας - Η τρυφερή ανάρτηση με την φουσκωμένη κοιλιά

Πριν από λίγες ημέρες "έσκασε" η ευχάριστη είδηση πως ο γνωστός τραγουδιστής Amir ο οποίος είναι από την Γαλλία πρόκειται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά. Πιο συγκεκριμένα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου η σύζυγός του, Lital, πόζαρε έγκυος.

Όπως είναι λογικό και οι δυο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού περιμένουν πως και πως να αγκαλιάσουν από κοντά τον καρπό του έρωτά τους. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν αποκτήσει άλλο ένα παιδί, τον Mikhaël, ο οποίος είναι τριών χρονών.

Να τονίσουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής, είχε συνεργαστεί και με τον Νίκο Βέρτη στο κομμάτι “Si on n'aime qu'une fois / Η Λέξη Σ' Αγαπώ”, που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Δεύτερη φορά πατέρας έγινε επίσης και ο Παναγιώτης Τσακλάκος.

Η τρυφερή ανάρτηση του Amir