Eurovision 2022: Ήβη Αδάμου για Ανδρομάχη - «Είχε όλη την όρεξη, λυπάμαι που…»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Ήβη Αδάμου για Ανδρομάχη - «Είχε όλη την όρεξη, λυπάμαι που…»

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13/5) η Ήβη Αδάμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τον Β' Ημιτελικό της Eurovision 2022 η γνωστή τραγουδίστρια η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2012 δεν δίστασε να αναφερθεί και για την εμφάνιση της Ανδρομάχης με το τραγούδι "Ela" το οποίο αποκλείστηκε.

Οι δηλώσεις της Ήβης Αδάμου για την Eurovision 2022

«Ήταν γλυκύτατη, ήταν πάρα πολύ ωραία και το τραγούδι μου άρεσε πολύ από την αρχή που το είχα ακούσει. Είναι πολύ γλυκιά η Ανδρομάχη και πιστεύω ότι είχε όλη την καλή διάθεση και είναι κρίμα που δεν πέρασε.

Εγώ λυπήθηκα πολύ. Μου άρεσε η εμφάνισή της. Μπορεί να μην χόρεψε πολύ, αλλά η κοπέλα τραγουδάει πολύ πολύ καλά. Η μουσική της μου έβγαζε πολλά συναισθήματα».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος "ξεφτίλισε" την Ανδρομάχη - «Μας σκότωσε τα αυτιά»

Δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision η Ανδρομάχη, παρά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον χθεσινό 12/5 ημιτελικό. Η εκπομπή Super Κατερίνα σχολίασε όλα όσα έγιναν στον μουσικό διαγωνισμό, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει με τον δικό του αιχμηρό τρόπο την νεαρή τραγουδίστρια.

Ο παρουσιαστής τόνισε μεταξύ άλλων πως η Ανδρομάχη έφτασε σε σημείο να φαλτσάρει κάτι που τον έκανε από την πρώτη στιγμή να πιστέψει ότι δεν πρόκειται να περάσει στον τελικό.

«Θεωρώ το τραγούδι ένα συμπαθές έθνικ λαϊκοποπάκι, το οποίο εύκολα θα το δούμε το καλοκαίρι να παίζει. Από αυτήν την άποψη δεν είναι ατυχές σαν επιλογή. Η δε συγκεκριμένη κοπέλα είναι μια όμορφη κοπέλα, ερχόμαστε όμως στο θέμα της φωνής γιατί μην ξεχνάμε ότι ναι μεν είναι ένα τηλεοπτικό σόου αλλά και η φωνή παίζει ρόλο. Της έξανα χθες ερώτηση αν ακούει καλά και αν έχει τρακ. Άκουσα πολλά στοναρισματάκια.

Το θέμα είναι πόσο καλά τοποθετημένη φωνή έχεις. Αν έχεις σωστή τοποθέτηση, όσο τρακ και να έχεις δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις. Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτη, στο τέλος δε έφτασε να είναι στο φάλτσο. Εκείνος ο αμανές μας σκότωσε τα αυτιά. Εγώ όταν το άκουσα είπα δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.