Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Γενέθλια για τον Πάνο Καμμένο - Η απίστευτη αλλαγή του μετά την απώλεια σχεδόν 60 κιλών

Αγνώριστος!

Γενέθλια για τον Πάνο Καμμένο - Η απίστευτη αλλαγή του μετά την απώλεια σχεδόν 60 κιλών
News 14.05.2022 11:58
Από Πέννυ Μαστοράκου

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να τον έχουμε χάσει από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς πλέον είναι αγνώριστος! Ο λόγος για τον πρώην Υπουργό Πάνο Καμμένο, ο οποίος γιόρτασε τα 57α γενέθλια του και έκανε μία ανάρτηση που θα συζητηθεί...

Αγνώριστος ο Πάνος Καμμένος

Με έξτρα ανανεωμένο λουκ, προς το καλύτερο πάντα, ποζάρει στο φακό, καθώς είχε την Πέμπτη 12/5 τα γενέθλιά του και όπως ο ίδιος γράφει στην ανάρτησή του έγινε 57 ετών. Το πόσο αγνώριστος και ανανεωμένος είναι όμως το αφήνουμε και στη δική σας κρίση!

View this post on Instagram

A post shared by Panos Kammenos (@kammenos.panos)

Ο Πάνος Καμμένος έχασε κιλά χωρίς δίαιτα και μεγάλο κόπο - Η επέμβαση που τον άφησε μισό

Ο Πάνος Καμμένος για αρκετό καιρό βρισκόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πριν λίγα χρόνια όταν επέστρεψε στο προσκήνιο τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Ο γνωστός πολιτικός κατάφερε να χάσει 55 ολόκληρα κιλά και να μείνει μισός.

Η αλλαγή στην εμφάνιση του είναι απίστευτη και δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη, ωστόσο τα κιλά αυτά δεν τα έχασε με κάποια δίαιτα ούτε με κάοιο ιδιαίτερο κόλπο, αλλά με επέμβαση.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε μία επέμβαση στο στομάχι. Η εν λόγω επέμβαση γίνεται λαπαροσκοπικά και η νοσηλεία είναι δύο ημερών, όσο είχε μείνει και ο κ. Καμμένος στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ. Θεωρείται μια επέμβαση πολύ χαμηλής θνητότητας, της τάξεως του 0,02%, και με κίνδυνο επιπλοκών της τάξεως του 3%. Ο ίδιος δεν είχε βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα και όλα εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επιμήκη γαστρεκτομή, γνωστό και ως «γαστρικό μανίκι», (Sleeve Gastrectomy στην αγγλική ιατρική ορολογία). Οι χειρουργοί αφαίρεσαν μεγάλο τμήμα του στομάχου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας μακρύς σωλήνας σε συνέχεια του οισοφάγου που οδηγεί την τροφή προς το έντερο.

Πάνος Καμμένος δίαιτα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έχασε 35 κιλά σε 1 χρόνο - Η Κοκκίδου της "Μουρμούρας" έκανε την πιο σωστή δίαιτα και έμεινε μισός άνθρωπος

Παραμένει σταθερά στα 50 κιλά - Η διατροφή που ακολουθεί η Κατερίνα Καινούργιου και δεν παίρνει γραμμάριο

Share