Χαμογέλα και Πάλι: Έμεινε μισή η Μαρία Κορινθίου - Με το στόμα ανοιχτό η Σίσσυ Χρηστίδου

Η νέα εμφάνισή της μετά την απώλεια κιλών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμογέλα και Πάλι: Έμεινε μισή η Μαρία Κορινθίου - Με το στόμα ανοιχτό η Σίσσυ Χρηστίδου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 14/5 η Μαρία Κορινθίου. Η όμορφη ηθοποιός μάλιστα εμφανίστηκε αρκετά αλλαγμένη και άφησε άφωνη τη Σίσσυ Χρηστίδου, μιας και έχασε αρκετά κιλά, ενώ άφωνοι έμειναν όλοι και στην εκπομπή Τι Λες Τώρα που είχε εμφανιστεί πριν λίγο καιρό.

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως ακολούθησε συγκεκριμένη διατροφή για να χάσει κιλά.

Μισή έμεινε η Μαρία Κορινθίου

«Η άλλη μισή εκνευρίστηκε, όταν ανέβηκε πάνω στη ζυγαριά. Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος. Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Όντως είχα πάρει αρκετά.

Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορωνοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά.

Ο Γιάννης (Αιβάζης) μου το είχε πει. “Μαρία κάνε κάτι γιατί έχεις παχύνει”. Δεν ζορίστηκα με τη δίαιτα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη. Έλεγα ότι θα τα χάσω. Αυτό που με ενόχλησε είναι από εκεί που έπινα καφέ πολύ γλυκό, έπρεπε να πίνω σκέτο. Έπρεπε να τρώω γιαούρτι, που δεν μου άρεσε επίσης» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Πώς η Μαρία Κορινθίου έμεινε μισή σε κιλά

Η Μαρία Κορινθίου είναι μια γυναίκα με όλη την σημασία της λέξης. Όμορφη, σέξι με ζουμερές αναλογίες! Το όνειρο κάθε άνδρα... Τον τελευταίο καιρό έχει χάσει αρκετά κιλά και όλοι αναρωτιόμασταν πως το κατάφερε αυτό μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι και μπαίνουμε σιγά σιγά σε πρόγραμμα...

Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της μεταξύ άλλων ερωτήσεων οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν και στην απώλεια βάρους της. Εκείνη πάντα χαμογελαστή αποκάλυψε πως δεν ανέβαινε ποτέ σε ζυγαριά και δεν ακολουθούσε ποτέ κάποια διατροφή αλλά μετά τον κορωνοϊό που κατάλαβε πως πήρε απότομα περισσότερο βάρος από ότι έπρεπε μπήκε σε μια διαδικασία απώλειας βάρους.

Θέλοντας να τα χάσει γρήγορα και σωστά ακολούθησε την πρωτεϊνική δίαιτα, έτρωγε δηλαδή μόνο κοτόπουλο και σαλάτα