Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Κώστας Κωστόπουλος: Νέα καταγγελία σε βάρος του σκηνοθέτη - Σοκάρουν οι περιγραφές

Η γυναίκα αυτή είχε υπάρξει πριν πέντε χρόνια βοηθός του

Κώστας Κωστόπουλος: Νέα καταγγελία σε βάρος του σκηνοθέτη - Σοκάρουν οι περιγραφές
News 14.05.2022 14:14
Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την ονομαστική καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου, στον γνωστό σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο, το πρωί του Σαββάτου 14/5 άλλη μία μαρτυρία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από νεαρή γυναίκα στο «Χαμογέλα και πάλι». Η γυναίκα αυτή είχε υπάρξει πριν πέντε χρόνια βοηθός του σκηνοθέτη ενώ, όπως τόνισε η παρουσιάστρια, έχει γίνει επίσημα η καταγγελία και στη συνέχεια επέλεξε να μοιραστεί αυτήν με το τηλεοπτικό κοινό.

Όσα ανέφερε η καταγγέλλουσα για τον Κώστα Κωστόπουλο

Πιο συγκεκριμένα, η καταγγέλλουσα είπε: «Το δικό μου περιστατικό είχε γίνει το 2017 και αφορά τον ίδιο κακοποιητή με την Έλενα Αθανασοπούλου. Όταν μου ζήτησε να κάνω ένα πλάνο για τη σειρά, υπήρξε αρκετά νευριασμένος, άρπαξε το σημειωματάριο που είχα στα χέρια και μου το έφερε στο κεφάλι. Δεν ξέρω ακόμα τον λόγο που το έκανε. Μετά το περιστατικό παρόλο που με ενόχλησε πάρα πολύ, αποφάσισα να μην μιλήσω γιατί ήμουν μάρτυρας σε ακόμα ένα περιστατικό που είχε χαστουκίσει έναν ηθοποιό και όταν έγινε αυτό πρόσεξα ότι, παρόλο που ήταν πάρα πολλοί μπροστά, δεν είχε καμία επίπτωση ο σκηνοθέτης την επόμενη μέρα. Εργαζόταν κανονικά και δεν είχε αλλάξει απολύτως τίποτα».

«Λίγους μήνες άντεξα να δουλεύω μαζί του. Δεν ήμουν για αρκετό καιρό. Έβλεπα τον χαρακτήρα του. Δεν μιλούσε με καθόλου σεβασμό στους άλλους. Μετά το δικό μου περιστατικό, μίλησα μόνο σε πολύ στενά μου άτομα και το κράτησα για τον εαυτό μου. Μου πήρε περίπου τέσσερα χρόνια για να κάνω την καταγγελία και να δώσω το ονοματεπώνυμο του» συμπλήρωσε η καταγγέλλουσα για τον Κώστα Κωστόπουλο στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

«Είχε πετάξει στην Ελένη Γερασιμίδου...»

Η Άννα Παντζέλη, ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως η συμπεριφορά του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» έχει υπάρξει άκρως σεξιστική στο παρελθόν με τη ίδια μάρτυρα. Μάλιστα, ανέφερε και ένα ακραίο περιστατικό κατά το οποίο είχε πετάξει μια καρέκλα στην δημοφιλή ηθοποιό Ελένη Γερασιμίδου.

Αρχικά, η Άννα Παντζέλη είπε: «Είχα συνεργαστεί με τον κύριο Κωστόπουλο πολλά χρόνια πριν. Υπήρχε μια ένταση. Είχε μια σεξιστική συμπεριφορά την οποία δεν ανεχόταν κανένας μας πέρα από κάποιες νέες ηθοποιούς που ήταν πολύ τρομαγμένες, η αλήθεια είναι 1-2 κορίτσια. Και είχε πάρα πολλά νεύρα γενικά…»!

Και : «Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μπορούνε κάποιοι άνθρωποι και μάλιστα γυναίκες να βγαίνουν και να κόβουν το χέρι τους λέγοντας ότι είναι οικογενειάρχης, έχει παιδιά κτλ. Όποιος δεν έχει παιδιά δηλαδή είναι ένοχος. Εγώ που έχω μια κόρη δηλαδή φαντάζομαι πως ότι κι αν κάνω θα είμαι αθώα.»!

Η ίδια συμπλήρωσε: «Εγώ ξέρω ότι είχε μια σεξιστική και κακοποιητική συμπεριφορά και μάλιστα είχαμε και το αποκορύφωμα που είχε πετάξει στην Ελένη Γερασιμίδου μια καρέκλα. Ήμουν μπροστά. Αυτά που λέω τα λέω με γνώση. Η Ελένη Γερασιμίδου έτρεμε και όλο το συνεργείο. Τώρα αυτό το κορίτσι επειδή δεν είναι γνωστό, δεν έχει κάνει καριέρα και επειδή ήταν 21 ετών, πρέπει να το λιθοβολούμε αν είναι ξανθιά ή όμορφη;»!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μου φαίνεται αδιανόητο» - Η Κατερίνα Τσάβαλου στηρίζει "ανοιχτά" τον Κώστα Κωστόπουλο

«Υπάρχουν μάρτυρες, που όταν συνδεθούν όλα...» - "Καταπέλτης" ο δικηγόρος της Έλενας Αθανασοπούλου

Share