Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η τηλεόραση θα μου έλειπε μόνο αν είχα την ευκαιρία να...»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η τηλεόραση θα μου έλειπε μόνο αν είχα την ευκαιρία να...»

Στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ» ήταν καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου το μεσημέρι του Σαββάτου (14/5) όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και για το αν θα παρουσίαζε ξανά το "Πάμε Πακέτο" όπου αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται για τα επαγγελματικά της.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου

«Νιώθω πολύ ευλογημένη που έκανα το “Πακέτο” γιατί είδα να αλλάζουν ζωές. Αυτός ο κύκλος έκλεισε. Είμαι ανήσυχη. Η τηλεόραση θα μου έλειπε μόνο αν είχα την ευκαιρία να κάνω όπως το θέλω και να μην το έκανα.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Μέχρι στιγμής δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμή συζητιούνται γνωστά, υπάρχουν πολλά από τέτοια στην ελληνική τηλεόραση και δεν θέλω να κάνω κάτι από τα ίδια. Έχω δεχτεί προτάσεις διάφορες, κυρίως για το “Πακέτο” και για άλλα πράγματα αλλά δεν είναι στην κατεύθυνση που θέλω εγώ.

Ιδανικά θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που θα έχει και πληροφορία και ενημέρωση, αλλά πληροφορία που θα σε πάει ένα βήμα παραπέρα όχι να σου πει τι φόρεσε η τάδε και με ποιον βγήκε χτες. Δεν με αφορά καθόλου σαν άνθρωπο. Υπάρχει μία κρίση. Άνθρωποι κάτω των 40, 30 δεν έχουν καν δέκτες τηλεόρασης, βλέπουν Netflix».

"Την επιλογή αυτή την είχε κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου" - Η αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου για το Πάμε Πακέτο

Η Βίκυ Χατζιβασιλείου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Love it το πρωί της Τετάρτης 2/3, με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε εκτενώς για τα νούμερα της κάποτε εκπομπής της Πάμε Πακέτο, το τέλος της και τον ανταγωνισμό με την σειρά Παρά Πέντε.

Πρόσφατα μάλιστα, πραγματοποίησε συγκλονιστικές δηλώσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Όταν κόπηκε το "Πακέτο" ένιωσα όλα αυτά που λες, πληγώθηκα, αλλά μετά είπα ότι χρειάζεται να ακούσω το σύμπαν που μου λέει κάτι. Μου λέει ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, ευτυχώς με μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να περάσω στο επόμενο βήμα.

Η στασιμότητα δημιουργεί μούχλα, μιζέρια. Δεν δημιουργεί εξέλιξη η στασιμότητα. Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να είναι πολύ χαρούμενη, θετική και να φέρνει στον κόσμο τη χαρά. Αν είναι προορισμένο για μένα, θα έρθει. Αν δεν είναι, δεν θα έρθει".

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό με άλλους είδους εκπομπές και σειρές δηλώνει: "Όταν ξεκίνησα να κάνω το Πάμε Πακέτο και με βάλανε κάποια στιγμή απέναντι από το "Παρά Πέντε", όλοι πίστευαν ότι το Πακέτο θα σβήσει. Μάλιστα, την επιλογή αυτή την είχε κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, να με βάλει απέναντι από το "Παρά Πέντε". Το Πακέτο όμως συνέχισε κι έκανε μέχρι 49%".