Η Νάντια Μπουλέ πόζαρε αγκαλιά με την κόρη της και "έριξε" το instagram

«Καλοκαιράκι έχει η καρδιά μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Νάντια Μπουλέ πόζαρε αγκαλιά με την κόρη της και

Την Νάντια Μπουλέ την βλέπουμε τον τελευταίο καιρό να παρουσιάζει την εκπομπή «DOT» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ μαζί με τον Μίνω Θεοχάρη. Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να αφιερώνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην μικρή της κόρη, Σεμέλη Ρωξάνη όπου αποτελεί για εκείνη προτεραιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου, (14/5) η ίδια θέλησε να κάνει μια βόλτα στη θάλασσα μαζί με την κορούλα της όπου μεταξύ άλλων την είδαμε να δημοσιεύει και κάποιες αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή. (Δείτε εδώ το σώμα της Νάντιας Μπουλέ 6 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της)

Μάλιστα, η Νάντια Μπουλέ δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Καλοκαιράκι έχει η καρδιά μου», ενώ από την άλλη τα likes έπεσαν σαν "βροχή".

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ

Η Νάντια Μπουλέ πόζαρε με την κόρη της

Ανάρτηση Νάντιας Μπουλέ

Άνω κάτω το σπίτι της - Οι γλυκές στιγμές με την κορούλα της

Ο κορωνοϊός είχε κλείσει εντός του σπιτιού της, την Νάντια Μπουλέ, η οποία έχει βρεθεί να περνά περισσότερο χρόνο με την κορούλα της. Οι δυο τους παίζουν παιχνίδια και απολαμβάνουν η μία την συντροφιά της άλλης. Το πόσο όμορφα παιρνούν μοιράζεται η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

«Βαθμός sexiness των τελευταίων ημερών, με λίγη έξτρα δόση covid . Από αύριο βγαίνουμε όμως ..Επίσης, μαθαίνω ότι κυκλοφορεί ΚΑΙ γρίπη εκεί έξω, οπότε το νου μας ✌️», έγραψε χθες 24/3 σε ποστ της στο Instagram, προαναγγέλλοντας τη…μεγάλη έξοδο.

Εκτός από την συγκεκριμένη ανάρτηση, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της κι ένα insta story με την κόρη της.

Η Σεμέλη κάθεται στο πάτωμα και έχει γύρω της ένα σωρό παιχνίδια. «Cute mess», έγραψε η Νάντια Μπουλέ απαθανατίζοντας την κόρη της.

Η κόρη της Νάντιας Μπουλέ