Eurovision 2022: Αποθεώθηκε η Αμάντα Γεωργιάδη με την εμφάνισή της στον τελικό

«Τι μαγική φωνή ρε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Αποθεώθηκε η Αμάντα Γεωργιάδη με την εμφάνισή της στον τελικό

Ο 66Ος διαγωνισμός της Eurovision 2022 διεξάγεται στο Pala Olimpico και το Τορίνο της Ιταλίας καθώς είναι ο λαμπερός τελικός. Μετά από την Ουκρανία και την κραυγή βοήθειας, σειρά είχε να εμφανιστεί στην σκηνή η Αμάντα Γεωργιάδη η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα με το τραγούδι «Die together».

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και δικαιώθηκε με το παραπάνω καθώς το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό μιας και ήταν ιδιαίτερα συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική αυτοβιογραφική μπαλάντα όπου έχει καταφέρει να κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές.

Η εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision 2022

Αποθεώθηκε η Αμάντα εωργιάδη στο Twitter

Και όμως! - Αυτή τη θέση δίνουν τα στοιχήματα στην Ελλάδα για τον τελικό

H Αμάντα Γεωργιάδη εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2022 με το τραγούδι Die Together και η πρόκριση της για τον τελικό ήρθε μετά την πολύ καλή εμφάνιση, που έκανε την Τρίτη 10/5 στους πρώτους ημιτελικούς. Η επιτυχία φάνηκε όχι μόνο από το επόμενο στάδιο στο οποίο και πέρασε αλλά από την τεράστια αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό της οι χρήστες του twitter.

Γενικά η ελληνική συμμετοχή από την αρχή της ανακοίνωσης της λαμβάνει πολύ καλά σχόλια και σύμφωνα με τα νέα στοιχήματα η θέση που της δίνουν είναι η 6η με πρώτη να θέλουν την Ουκρανία.

Ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα στην Αμάντα Γεωργιάδη στον τελικό της Eurovision

1.Ουκρανία
2.Ιταλία
3.Ηνωμένο Βασίλειο
4.Σουηδία
5.Ισπανία

Amanda - Eurovision
6.Ελλάδα
7.Πολωνία
8.Νορβηγία
9.Oλλανδία
10.Σερβία