Νέα αρχή για την Δέσποινα Βανδή - Ανακοινώθηκε με μια φωτογραφία

Πολύ ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα αρχή για την Δέσποινα Βανδή - Ανακοινώθηκε με μια φωτογραφία

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Δέσποινα Βανδή, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, μιας και βρίσκεται σε σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ νέες αποκλειστικές τους φωτογραφίες) όσο όμως και σε επαγγελματικό, μιας και παρουσιάζει το Chart Show στον ALPHA, που πηγαίνει αρκετά ικανοποιητικά.

Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, για το οποίο φαίνεται πως είναι αρκετά ενθουσιασμένη. Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή ξεκινάει τις live εμφανίσεις της μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ανυπομονεί για τις live εμφανίσεις της με τον Γιώργο Θεοφάνους η Δέσποινα Βανδή

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Μαγικες μουσικές βραδιές ξεκινάνε με το μοναδικό @theofanousg! Χαίρομαι που θα συναντηθούμε στη σκηνή με ένα δημιουργό που μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια όλα αυτά τα χρονια και έχει γράψει κι αυτός τη δικη του μεγάλη ιστορία στη μουσική! Ανυπομονώ! Η προπώληση άρχισε στο @vivagr_tickets. 8 Ιουνίου στο Κατράκειο! Επιτέλους θα ανταμώσουμε μετά από τόσο καιρό!».

Με ποιον έληξε η συνεργασία της πριν μερικές μέρες;

Ο χωρισμός σε μία σχέση είτε προσωπική, είτε φιλική, είτε επαγγελματική μπορεί να είναι συναινετικός ή μονομερής. Όπως και να χωρίζει κανείς, όμως, πάντα αφήνει τα ίχνη του στους ανθρώπους. Η Δέσποινα Βανδή μπορεί πριν λίγο καιρό να αποχωρίστηκε από το πλευρό της έναν άνθρωπο που πέρασε μαζί πολλά χρόνια και αναφερόμαστε φυσικά στον Ντέμη Νικολαΐδη αλλά το "κενό" αυτό καλύφθηκε με την παρουσία του Βασίλη Μπισμπίκη στην ζωή της.

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ένας ακόμη... αποχαιρετισμός αφού ο επί 6 χρόνια συνεργάτης της, Βασίλης Μπουλούμπασης, έκανε γνωστό το τέλος της συνεργασίας τους με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

...θα ήθελα να ανακοινωσω τη διακοπή αυτής της συνεργασίας ….. Επειδή είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος θέλω να κλείσει αυτός ο κύκλος εδώ κρατώντας μόνο τις όμορφες στιγμές ….!!!!!
θα ήθελα να ευχαριστήσω το beauty team ….την ενδυματολόγο @_e_llena & την make up artist @nakopoulouvaso για τις όμορφες εικόνες που δημιουργήσαμε ….Καλή συνέχεια και καλό Καλοκαίρι σε όλους", έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός hair design.