Χαμός στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι - Παρεξηγήθηκε η Πασχαλίδου με την Χρηστίδου και δεν βγήκε στην εκπομπή

Πρωτοφανές περιστατικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι - Παρεξηγήθηκε η Πασχαλίδου με την Χρηστίδου και δεν βγήκε στην εκπομπή

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» εμφανίστηκε μέσω skype από τη Σουηδία το πρωί της Κυριακής 15/5 η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, προκειμένου να σχολιάσουν όλοι μαζί τον χθεσινοβραδινό τελικό της Eurovision.

Η Σίσσυ Χρηστίδου την καλημέρισε κα αμέσως πήγαν για διαφημιστικό διάλειμμα.

«Χαιρόμαστε που είσαι στην παρέα μας! Μόλις γυρίσουμε από τις διαφημίσεις, 2-3 λεπτά θα σου ζητήσω την υπομονή σου και μετά θέλουμε τα σχόλιά σου για τη χθεσινή βραδιά» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ωστόσο, μετά τις διαφημίσεις η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή.

Αρνήθηκε να βγει στην εκπομπή της Χρηστίδου η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

«Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να βγει στην εκπομπή. Καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε μας είπε και επειδή πήγαμε σε διαφημιστικό διάλειμμα θύμωσε. Δεν ξέρω… της ζητούμε συγγνώμη αν την είχαμε πολλή ώρα. Λυπάμαι αν για κάποιον λόγο τη στενοχωρήσαμε που πήγαμε σε διαφημίσεις.

Δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή. Επειδή τη δείξαμε τη γυναίκα, το διευκρινίζω. Θέλω για την τάξη των πραγμάτων να διευκρινίσω πως την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την κλειδώσαμε στις 10.20 στη γραμμή, 10.32 τη βγάλαμε. 12 λεπτά ήταν, δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Θύμωσε. Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Τηλεόραση κάνουμε βρε Αλεξάνδρα μου!», ξεκαθάρισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η εξομολόγηση της Πασχαλίδου για τον ρατσισμό που έχει βιώσει

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Μαμά – Δες” και εξομολογήθηκε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στην Σουηδία. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην Ζωή Κρονάκη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου

«Έχω βιώσει ρατσισμό, σεξισμό και κάτι σαν ταξική περιθωριοποίηση. Με πάρα πολλούς τρόπους γιατί έμενα στο πιο γνωστό γκέτο της Σουηδίας, όπου ζούσαν μόνο μετανάστες και πρόσφυγες και φυσικά πάρα πολλοί Έλληνες.

Το να είσαι φτωχός, πολλές φορές σε βλέπουν σαν τεμπέλη. Ενώ οι φτωχοί δουλεύουν περισσότερο, για τα λιγότερα.

Τον ρατσισμό τον έζησα επειδή ήμουν Ελληνίδα. Με κορόιδευαν, με αποκαλούσαν από παιδί… “μαυροκέφαλη”, είναι κάτι πολύ κακό στα σουηδικά. Όλα αυτά που έζησα μου έχουν μάθει τρομερά μαθήματα».