"Κατέρρευσε" ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Ο θάνατος που ανακοίνωσε στον αέρα του MEGA

«Ξαφνικά, χωρίς λόγο και αιτία, έφυγε μέσα στη διάρκεια της νύχτας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 15/5 ο Ανδρέας Μικρούτσικος προκειμένου να σχολιάσουν όλοι μαζί τον χθεσινοβραδινό τελικό της Eurovision. Ο ίδιος μάλιστα, λίγο πριν τον αποχαιρετήσει η Σίσσυ Χρηστίδου, "λύγισε" στον αέρα της εκπομπής.

Όπως αποκάλυψε, πέρασε ένα πολύ δύσκολο βράδυ, καθώς έφυγε από την ζωή ξαφνικά το σκυλάκι του.

Συντετριμμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την απώλεια του σκυλιού του

«Ήταν για μένα βάλσαμο η σημερινή παρουσία γιατί έχω ζήσει μία από τις πιο δύσκολες νύχτες της ζωής μου. Το βράδυ το σκυλάκι μας, το ένα και μοναδικό, αρρώστησε και το πρωί στις έξι που το πηγαίναμε στο νοσοκομείο έφυγε από τη ζωή. Δεν ήθελα να το αναφέρω γιατί ήσασταν βάλσαμο, να είστε καλά.

Ήταν σαν παιδί μου και γενικότερα τα ζώα είναι σαν παιδιά μας. Χίλια συγγώμη. Το κράτησα στο τέλος να το πω και δεν ήθελα να το πω. Αλλά ήθελα να πω ότι και η εκπομπή μού έκανε ένα καλό ψυχοθεραπευτικό γιατί μπόρεσα να ασχοληθώ με γλυκά παιδιά για θέματα που πρέπει να τα λέμε στους τηλεθεατές, να τα αναλύουμε, να διαφωνούμε, να συμφωνούμε και να υπάρχει λόγος. Είναι όμως πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατί το βράδυ έχω χάσει σημαντικούς ανθρώπους αλλά και αυτό ήταν ένα πλάσμα που τον ένιωθα σαν παιδί μου. Ξαφνικά, χωρίς λόγο και αιτία, έφυγε μέσα στη διάρκεια της νύχτας δεν το προλάβαμε» είπε με δάκρυα στα μάτια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

"Ραγίζει" καρδιές η εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον χαμό του αδερφού του

Στο Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαμό του αγαπημένου του αδερφού, Θάνου. Όπως εξήγησε, στα τελευταία του δεν άντεχε να βλέπει τον αδερφό του να χειροτερεύει.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην οικονομική στήριξη που δέχθηκε από εκείνον, τονίζοντας πως δεν ήθελε να πηγαίνει να παίρνει τα χρήματα (δείτε εδώ τι είπε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε).

«Μόνο ένιωθα άσχημα και στενοχωριόμουν που ο αδερφός μου χειροτέρευε μέρα με τη μέρα. Το τελευταίο διάστημα που μου έδινε χρήματα, δεν ήθελα να πάω και να τα πάρω από τον αδερφό μου. Έστελνα δικό μου άνθρωπο να τα πάρει. Δεν μπορούσα να παίρνω άλλο χρήματα από τον Θάνο. Άμα μου έλεγε έλα να φάμε, ήμουν ο πρώτος. Αν μου έλεγε για τα χρήματα, έβρισκα μια δουλειά για να μην πηγαίνω.

Με τον Θάνο νιώθω κι ένιωθα ότι ήμασταν ένα και το αυτό αλλά δεν μπορώ να γίνω βάρος σε κανένα… Με τον Θάνο ήμασταν κολλητοί. Ήταν ο προστάτης αδερφός από μικρός. Υπήρχε μια διαφορά πέντε ετών και με προστάτευε σαν χαρακτήρας», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.