Στο ΣΚΑΙ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Το πρότζεκτ που της πρότειναν να παρουσιάσει

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό της μέλλον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο ΣΚΑΙ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Το πρότζεκτ που της πρότειναν να παρουσιάσει

Σε διαφορετικούς ρόλους έχουμε δει να δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιας και έχει περάσει τόσο από την θέση του κριτή όσο και της παρουσιάστριας.

Φέτος την είδαμε να παρουσιάζει μια εκπομπή μόδας του ALPHA, το Style me up, το οποίο ωστόσο δεν πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά, άλλα κανάλια την διεκδικούν αρκετά.

Το ΣΚΑΙ διεκδικεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στο ΣΚΑΙ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, ο χρόνος γυρίζει δύο χρόνια πίσω για την Ηλιάνα καθώς μετά από επαφές με τον ΑΝΤ1 που δεν ευδοκίμησαν, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ, από τον οποίο είχε δεχθεί στενό μαρκάρισμα πριν από δυο χρόνια, όταν αποχώρησε από το GNTM.

Τότε η πρόταση αφορούσε το Big Brother, τώρα στο κάδρο μπαίνει το Love Island, ενώ εξετάζονται και άλλα πόστα για την αξιοποίησή της, για μια πιο μακράς διάρκειας συνεργασία και όχι μόνο για τρεις μήνες. Ακόμα, δεν υπάρχει οριστικά συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι συζητήσεις ωστόσο συνεχίζονται.

Τι είναι το Love Island που πιθανόν παρουσιάσει η Ηλιάνα

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να στοχεύσει σε ένα νέο ριάλιτι για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν όπου δεν έχει καμία σχέση με τα όσα έχουμε δει παλιότερα με βάση τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί να είχε προοριστεί για την Μακεδονία TV ωστόσο αυτό δεν συνέβη.

Όπως φαίνεται το "Love Island" θα φέρει τα πάνω κάτω καθώς μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο project έχει προβληθεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Μάλιστα, μπορεί να θεωρηθεί ως ένα "πικάντικο" ριάλιτι καθώς το κανάλι του Φαλήρου σκοπεύει να το βγάλει στον αέρα στη late night ζώνη. Όπως έχει γίνει γνωστό το Love Island θα γυριστεί στα Κανάρια Νησιά.

Μάλιστα, αυτό που το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πω ο κάθε διαγωνιζόμενος για να παραμείνει στο παιχνίδι, πρέπει να έχει βρει το ταίρι του κάθε εβδομάδα. Έτσι, όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι θα πρέπει να αποχωρήσουν από το νησί.