Με μαγιό και αγκαλιασμένες - Σπάνιο στιγμιότυπο της Ελένης Μενεγάκη με την μητέρα της

«Αυτοκόλλητες για πάντα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με μαγιό και αγκαλιασμένες - Σπάνιο στιγμιότυπο της Ελένης Μενεγάκη με την μητέρα της

Τον ζεστό και ηλιόλουστο καιρό του Σαββατοκύριακου θέλησε να εκμεταλλευτεί η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ταξίδεψε στην Κάρυστο με το φουσκωτό του Ματέο Παντζόπουλου μαζί με την καλύτερη παρέα

Ο λόγος φυσικά για την μητέρα της, την κυρία Ζέτα, στην οποία η παρουσιάστρια έχει φυσικά τεράστια αδυναμία. Μαμά και κόρη μάλιστα απαθανάτισαν την όμορφη αυτή στιγμή και πόζαραν αγκαλιασμένες και με τα μαγιό τους στον φακό.

Λίγο αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε την εν λόγω φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Τον καιρό του διημέρου εκμεταλλεύτηκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έκανε μια μίνι απόδραση μέχρι την Κάρυστο.

Αγκαλιασμένες με τα μαγιό της η Ελένη Μενεγάκη με την μητέρα της

«Αυτοκόλλητες για πάντα! Πόσες αναμνήσεις έχω από την Κάρυστο … όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές, θάλασσα, παιχνίδι, ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλίες και την πλατεία! Και την μαμά μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά …η μαμά μου η κυρία ΖΕΤΑ, με την τεράστια υπομονή και την πιο ζεστή αγκαλιά!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Είναι με την μητέρα της πάνω από 30 χρόνια - Αυτός είναι ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να έχασε τον πατέρα της σε πολύ μικρή ηλικία, όμως η μητέρα της στάθηκε στα πόδια της και έφτιαξε ξανά τη ζωή της. Η παρουσιάστρια λοιπόν, πάνω από 30 χρόνια έχει δίπλα της έναν άνθρωπο να την στηρίζει σαν πραγματικός πατέρας, τον κ. Στέλιο Μισόκαλο.

Ο ίδιος ωστόσο, βρίσκεται στο πλευρό της αθόρυβα, αφού θέλει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια, η Ελένη έχει μιλήσει για αυτόν αρκετές φορές μέσα από τις εκπομπές της.

Μάλιστα, μία φορά είχε αποκαλύψει ότι τα Χριστούγεννα που στολίζουν στο σπίτι στα Μελίσσια το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι όλη η οικογένεια μαζί, τρώνε και τραγουδάνε και είχε αναφερθεί στο ταλέντο που έχει ο άντρας της μαμάς της με το τραγούδι.

Δείτε τον εδώ.