Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Μετά το "άκυρο" στην Χρηστίδου πήγε στην Ελένη Τσολάκη

Δεν έκανε ωστόσο κάποια αναφορά στο περιστατικό με την Σίσσυ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Μετά το

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» εμφανίστηκε μέσω skype από τη Σουηδία το πρωί της Κυριακής 15/5 η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, προκειμένου να σχολιάσουν όλοι μαζί τον χθεσινοβραδινό τελικό της Eurovision.

Η Σίσσυ Χρηστίδου την καλημέρισε και αμέσως πήγαν για διαφημιστικό διάλειμμα. Ωστόσο, αυτό πείραξε αρκετά την ίδια με αποτέλεσμα να μην βγει ποτέ στην εκπομπή

Λίγη ώρα μετά και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 12 η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Open Weekend», που παίζει απέναντι από το «Χαμογέλα και πάλι». Ωστόσο, ούτε η Ελένη Τσολάκη ούτε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έκανε κάποια αναφορά για τα όσα έγιναν νωρίτερα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Στην εκπομπή της Τσολάκη η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μετά το "άκυρο" στην Χρηστίδου

Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για την απόφαση της Πασχαλίδου να μην βγει τελικά στην εκπομπή

«Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να βγει στην εκπομπή. Καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε μας είπε και επειδή πήγαμε σε διαφημιστικό διάλειμμα θύμωσε. Δεν ξέρω… της ζητούμε συγγνώμη αν την είχαμε πολλή ώρα. Λυπάμαι αν για κάποιον λόγο τη στενοχωρήσαμε που πήγαμε σε διαφημίσεις.

Δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή. Επειδή τη δείξαμε τη γυναίκα, το διευκρινίζω. Θέλω για την τάξη των πραγμάτων να διευκρινίσω πως την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την κλειδώσαμε στις 10.20 στη γραμμή, 10.32 τη βγάλαμε. 12 λεπτά ήταν, δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Θύμωσε. Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Τηλεόραση κάνουμε βρε Αλεξάνδρα μου!», ξεκαθάρισε η Σίσσυ Χρηστίδου.