Η Ναταλία Γερμανού αποθέωσε τον Καπουτζίδη - «Ο Γιώργος δέχθηκε ένα σχόλιο...»

«Ακριβώς αυτά πρέπει να τα συζητάμε γιατί, αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα ξεπεράσουμε ποτέ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ναταλία Γερμανού αποθέωσε τον Καπουτζίδη - «Ο Γιώργος δέχθηκε ένα σχόλιο...»

Στην αφοπλιστική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε ομοφοβικό σχόλιο κατά την διάρκεια του χθεσινού 14/5 τελικού της Eurovision 2022 αναφέρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15/5 η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της.

«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ» είπε συγεκριμένα ο παρουσιαστής.

Αποθέωσε η Ναταλία Γερμανού τον Γιώργο Καπουτζίδη

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν, αφού χειροκρότησε με την ομάδα της τον Γιώργο Καπουτζίδη, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο αγαπημένος μου αυτός άνθρωπος, για μια ακόμα φορά, με έκανε να επιβεβαιωθώ για όλους τους λόγους για τους οποίους τον θαυμάζω, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον στηρίζω και τον σέβομαι από την πρώτη κιόλας μέρα που τον γνώρισα. Την εποχή ακόμα που ήταν στις Σαββατογεννημένες.

Ο Γιώργος δέχθηκε ένα σχόλιο στο Twitter. Όλοι δεχόμαστε σχόλια στο Twitter. Το θέμα, όμως, δεν είναι να δέχεσαι σχόλια στο Twitter αλλά πως επιλέγεις να απαντήσεις. Ακριβώς αυτά πρέπει να τα συζητάμε γιατί, αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα ξεπεράσουμε ποτέ».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης φυσικά αποθεώθηκε και στα social media

Όπως ήταν αναμενόμενο, το twitter πήρε εκείνη την ώρα φωτιά και αποθέωσε τον Γιώργο Καπουτζίδη για τα μηνύματα που στέλνει.