Γιώργος Καπουτζίδης: «Ήταν δύσκολη η φετινή μου παρουσία στη Eurovision λόγω...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Καπουτζίδης: «Ήταν δύσκολη η φετινή μου παρουσία στη Eurovision λόγω...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε δηλώσεις το απόγευμα της Κυριακής 15/5 ο Γιώργος Καπουτζίδης καθώς επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα μετά από την ολοκλήρωση του 66ου διαγωνισμού της Eurovision 2022.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για την Ελληνική συμμετοχή αλλά και για τον σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε την ώρα που γινόταν ο σχολιασμός του διαγωνισμού.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για την Eurovision 2022

Γιώργος Καπουτζίδης - Δηλώσεις για Eurovision 2022

«Θεωρώ δίκαιη τη νίκη της Ουκρανίας. Μετράει το συναίσθημα, τους βλέπεις εκεί πάνω, χτυπάει η κορούλα σου, ξέρεις τι έχουν περάσει, είδαμε φώτο που είναι σε καταφύγιο. Πολύς κόσμος συγκινήθηκε. Δεν χρειάζεται να τα συζητάμε αυτά.

Αν τα αναλύουμε πολύ, χάνουν την αξία τους. Ήταν δύσκολα φέτος λόγω της υγείας μου, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τη Μαρία γιατί δεν είναι δεδομένο ότι ο συνάδελφός σου θα είναι πάντα εκεί για να σένα να σε κρατάει να κατέβεις τα σκαλιά, να σου φτιάχνει την τσάντα. (…) Με στήριξε πολύ και την ευχαριστώ».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης φυσικά αποθεώθηκε και στα social media

Όπως ήταν αναμενόμενο, το twitter πήρε εκείνη την ώρα φωτιά και αποθέωσε τον Γιώργο Καπουτζίδη για τα μηνύματα που στέλνει.