Eurovision 2022: Η Chanel που εκπροσώπησε την Ισπανία δέχτηκε ρατσιστική επίθεση - Έσβησε τα προφίλ της στα social

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Η Chanel που εκπροσώπησε την Ισπανία δέχτηκε ρατσιστική επίθεση - Έσβησε τα προφίλ της στα social

Το μεσημέρι της Κυριακής (15/5) μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Ναταλία Γερμανού έκανε λόγο για την τραγουδίστρια της Ισπανίας που την εκπροσώπησε στην φετινή Eurovision , καθώς ανέφερε πως έχει υποστεί πολύ bullying για την καταγωγή της, επειδή οι γονείς της κατάγονται από την Κούβα.

Να τονίσουμε πως η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Ισπανία στον 66ο μουσικό διαγωνισμό ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την νίκη, ωστόσο δεν τα κατάφερε (δείτε εδώ την εκρηκτική εμφάνισή της στον μεγάλο τελικό).

Η αποκάλυψη της Γερμανού για την ρατσιστική επίθεση της Chanel

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του ALPHA ανέφερε για την Chanel ότι είναι ένα κορίτσι που έχει υποστεί στη ζωή της πάρα πολύ bullying για την καταγωγή της.

Eurovision 2022

Μάλιστα, η ίδια είχε σβήσει τα προφίλ της στα social media μετά από ρατσιστική επίθεση που είχε δεχτεί, ενώ είχε αναγκαστεί να παρατήσει και την ενασχόλησή της με την ρυθμική γυμναστική, όπου είχε προχωρήσει μέχρι και τον πρωταθλητισμό, πάλι για τον ίδιο λόγο.

Η Ναταλία Γερμανού αποθέωσε τον Καπουτζίδη - «Ο Γιώργος δέχθηκε ένα σχόλιο...»

Στην αφοπλιστική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε ομοφοβικό σχόλιο κατά την διάρκεια του χθεσινού 14/5 τελικού της Eurovision 2022 αναφέρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15/5 η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της.

«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ» είπε συγεκριμένα ο παρουσιαστής.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν, αφού χειροκρότησε με την ομάδα της τον Γιώργο Καπουτζίδη, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο αγαπημένος μου αυτός άνθρωπος, για μια ακόμα φορά, με έκανε να επιβεβαιωθώ για όλους τους λόγους για τους οποίους τον θαυμάζω, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον στηρίζω και τον σέβομαι από την πρώτη κιόλας μέρα που τον γνώρισα. Την εποχή ακόμα που ήταν στις Σαββατογεννημένες.

Ο Γιώργος δέχθηκε ένα σχόλιο στο Twitter. Όλοι δεχόμαστε σχόλια στο Twitter. Το θέμα, όμως, δεν είναι να δέχεσαι σχόλια στο Twitter αλλά πως επιλέγεις να απαντήσεις. Ακριβώς αυτά πρέπει να τα συζητάμε γιατί, αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα ξεπεράσουμε ποτέ».