Eurovision 2022: Αποθεώθηκε η Αμάντα Γεωργιάδη από την J. K. Rowling του Χάρι Πότερ

Το μήνυμα στήριξης στο Twitter

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Αποθεώθηκε η Αμάντα Γεωργιάδη από την J. K. Rowling του Χάρι Πότερ

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2022 ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (14/5) όπου είδαμε την Αμάντα Γεωργιάδη η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι «Die Together» να κερδίζει την 8η θέση (δείτε εδώ την τελική δεκάδα) ενώ από την άλλη η 24χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ ικανοποιητικά σχόλια.

Μάλιστα, ανάμεσα στα άτομα που την αποθέωσαν ήταν επίσης και η γνωστή συγγραφέας του Χάρι Πότερ, η J. K. Rowling η οποία έγραψε το δικό της μήνυμα στήριξης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Πολύ μου άρεσε αυτό. Και ο “μουσικά” χαρισματικός σύζυγος το εγκρίνει επίσης. Δυνατό ρεφρέν».

Το μήνυμα στήριξης της J. K. Rowling στην Αμάντα Γεωργιάδη

Η πρώτη ανάρτηση της Αμάντας Γεωργίαδη μετά την κατάκτηση της 8η θέσης

Το βράδυ του Σαββάτου (14/5) ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της Eurovision 2022 όπου μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε ένα από τα μεγάλα φαβορί για φέτος, η Ουκρανία με τους Kalush Orchestra και το τραγούδι «Stefania». Από την άλλη, η Αμάντα Γεωργιάδη ήταν εκείνη η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι «Die Together».

Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα τα πήγες εξίσου καλά καθώς ήταν στην τελική δεκάδα και πιο συγκεκριμένα, στην όγδοη θέση του διαγωνισμού. Έτσι, λίγες ώρες μετά η 24χρονη θέλησε να κάνει την πρώτη ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media

Η ανάρτηση της Αμάντας Γεωργιάδη μετά τον τελικό της Eurovision 2022

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη! Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους οπαδούς και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά!! Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους - είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί».