Πυρ και μανία η Ναταλία Γερμανού: «Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όταν κάποιοι νταήδες...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πυρ και μανία η Ναταλία Γερμανού: «Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όταν κάποιοι νταήδες...»

Το μεσημέρι της Κυριακής (15/5) η Ναταλία Γερμανού θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με την υπόθεση του Θύμιου από τον Πύργο καθώς αγνοείται μετά από το bullying που υπέστη. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του ALPHA ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν τους νοιάζει στα Φάρσαλα αυτό (ότι αποβλήθηκε λόγω σωματικής βίας). Και θα σου πω και κάτι που το συζητούσα με τον αρχισυντάκτη μου, γιατί διάβασα και κάτι σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του Κατσαούνη που έγραφαν για κατάντια της κοινωνίας μας.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

Παιδιά, να σας πω κάτι; Δεν είναι αυτή η κατάντια της κοινωνίας μας, το να μαζευτεί μια μερίδα ανθρώπων να επευφημούν έναν συντοπίτη τους που τον γουστάρουν και τον αγαπούν, επειδή έτσι θέλουν… Δεν πειράζει, δεν είναι κακό αυτό!

Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όταν κάποιοι νταήδες και μπούληδες πάνε στον Πύργο Ηλείας και τραμπουκίζουν έναν άνθρωπο που έχει υποστεί πολύ σοβαρό τροχαίο, στον Θύμιο αναφέρομαι, και τον αναγκάζουν να εξαφανιστεί και να ψάχνουμε τα ίχνη του» ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, κάποιοι τραμπούκοι που τα βάζουν με έναν άνθρωπο που είναι ευάλωτος, ανήμπορος και δυστυχής. Εκεί είναι η κατάντια και όχι επειδή ζητωκραυγάζουν επειδή ένας συντοπίτης μας γύρισε κι έτσι γουστάρουμε να του πούμε κι ένα μπράβο. Καταλάβατε;»

Δηλώσεις Ναταλίας Γερμανού

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Θύμιο

Την θλιβερή ιστορία του αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα «Πατρίς» επισημαίνοντας ότι χρειάζεται βοήθεια. Στις προειδοποιήσεις που ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα για τον μυστηριώδη άνδρα που φέρεται να τρομοκρατεί παιδιά τα βράδια, αναφερόταν ότι είναι παραμορφωμένος και περιγραφόταν σαν τον Φρέντι Κρούγκερ από την ταινία τρόμου «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες»!

Ο Θύμιος, ένας 40χρονος που έχει περάσει τα πάνδεινα, έπεσε θύμα τροχαίου το 2008 ενώ εργαζόταν στην Τρίπολη, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το μισό του πρόσωπο και να διαλυθεί η άνω γνάθος. Από τότε τρώει και μιλά με μηχανική υποστήριξη. Η κατάστασή του είχε αποτέλεσμα να χάσει, όχι μόνο την εργασία αλλά και τους φίλους κι έτσι εγκαταστάθηκε στον Πύργο όπου ζει με ένα πενιχρό επίδομα, με το οποίο πληρώνει ίσα-ίσα το ενοίκιό του.