«Δεν ξέρω αν ταίριαζε στην ποιότητά του» - "Κόλαφος" ο Άρης Πορτοσάλτε για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Αναφέρθηκε στο ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ξέρω αν ταίριαζε στην ποιότητά του» -

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, το Σάββατο 14/5, κατά τη διάρκεια του σχολιασμού της Eurovision 2022, αναφέρθηκε σε ένα ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε όταν μιλούσε για την συμμετοχή της Σουηδίας στον Β' Ημιτελικό του διαγωνισμού. Ο Άρης Πορτοσάλτε, λοιπόν, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή Σήμερα, τη Δευτέρα 16/5 και μίλησε για τις δηλώσεις του ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος επισήμανε πως είναι πολύ σπουδαίος για τον καλλιτεχνικό χώρο , ωστόσο θεωρεί πως το ο τρόπος που απάντησε δεν του αρμόζει και πως έρχεται σε αντίθεση με την ποιότητά του ως άνθρωπος.

Οι δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε για τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης σε ότι έχει κάνει. Ενοχλήθηκε ο άνθρωπος, το νιώθω. Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης του ταίριαζε τέτοιου τύπου απάντηση», είπε αρχικά.

Άρης Πορτοσάλτε

Και συμπλήρωσε; «Αυτή είναι η μικρή μου ένσταση. Όχι στην ουσία. Το μήνυμα πέρασε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι από τους ανθρώπους που υπερασπίζεται τον εαυτό του και καλά κάνει. ». «Αλλά δεν ξέρω αν ταίριαζε στην ποιότητα του. Αυτό. Τίποτα άλλο», κατέληξε έπειτα.

Η Ναταλία Γερμανού αντιθέτως αποθέωσε τον ηθοποιό

Στην αφοπλιστική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη αναφέρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15/5 η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της..

Η παρουσιάστρια λοιπόν, αφού χειροκρότησε με την ομάδα της τον Γιώργο Καπουτζίδη, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο αγαπημένος μου αυτός άνθρωπος, για μια ακόμα φορά, με έκανε να επιβεβαιωθώ για όλους τους λόγους για τους οποίους τον θαυμάζω, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον στηρίζω και τον σέβομαι από την πρώτη κιόλας μέρα που τον γνώρισα. Την εποχή ακόμα που ήταν στις Σαββατογεννημένες.

Ο Γιώργος δέχθηκε ένα σχόλιο στο Twitter. Όλοι δεχόμαστε σχόλια στο Twitter. Το θέμα, όμως, δεν είναι να δέχεσαι σχόλια στο Twitter αλλά πως επιλέγεις να απαντήσεις. Ακριβώς αυτά πρέπει να τα συζητάμε γιατί, αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα ξεπεράσουμε ποτέ».