Καμία σχέση με τότε - Πως είναι σήμερα η Βέρα Λάμπρου μακριά από τις πίστες

Κράτησε μόνο το ξανθό...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καμία σχέση με τότε - Πως είναι σήμερα η Βέρα Λάμπρου μακριά από τις πίστες

Η Βέρα Λάμπρου συγκαταλέγεται στην κατηγορία των τραγουδιστών, αφού στο παρελθόν απασχόλησε πολύ τα media αλλά και το κοινό, τόσο με τα τραγούδια της αλλά και με τις πολύ εκκεντρικές εμφανίσεις, που έκανε. Ανάμεσα στις επιτυχίες, που τραγούδησε σε πολλές πίστες της Αθήνας αλλά και των επαρχιών, είναι το αξέχαστο ''Το νινί σέρνει καράβι''.

Με δικά τις λοιπόν κομμάτια αλλά και συναδέλφων της έκανε τη δική πορεία στο χώρο, ωστόσο σήμερα έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα και κάνει μια πιο απλή και ήρεμη ζωή. Σε καμία περίπτωση δεν έχει χάσει τη λάμψη και τις πιο εκδηλωτικές εμφανίσεις, απλώς δεν απασχολεί το πανελλήνιο. Μερικές φωτογραφίες από εκείνες που κατά καιρούς δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είναι η απόδειξη για να σας πείσουν σχετικά με την αλλαγή στην εμφάνιση της τραγουδίστριας.

Η σημερινή παρουσία της Βέρας Λάμπρου

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια

Η Βέρα Λάμπρου γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας, όπου και μεγάλωσε. Έκανε σπουδές νοσηλευτικής, ξένων γλωσσών και κομπιούτερ. Στη συνέχεια φοίτησε σε δραματική σχολή και ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 1998.

Συμμετείχε σε σήριαλ όπως: “To Κλειδί” με τον Ντίνο Καρύδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη στο Star, “Έρωτας Κλέφτης” με τον Γιάννη Βόγλη και τον Σταύρο Ζαλμά στον Ant1, “Αθώος ή ένοχος” με τον Παύλο Χαϊκάλη στον Ant1, “Τα σύνορα της αγάπης” με τον Κώστα Κρομμύδα και τον Απόστολο Γκλέτσο στον Ant1, “Σαν γλυκό του κουταλιού” με τον Ιωσήφ Μαρινάκη στον Ant1, “Βότκα Πορτοκάλι” με τον Ρένο Χαραλαμπίδη στον Ant1, “Σκυλίσια ζωή” με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο Mega, “Πάντα Φίλες” στον Alpha, στο “Κιάτο Μεξικό και μια παρτίδα τένις” στο Alter και άλλα.

Βέρα Λάμπρου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Βέρα Λάμπρου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Η Βέρα Λάμπρου παρουσίασε μουσικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια και μια καθημερινή παιδική εκπομπή με μεγάλη επιτυχία. Στις αρχές του 2005 και στην πρώτη της κιόλας δισκογραφική δουλειά, το “Αναπνοή μου” είχε μεγάλη επιτυχία και προβολή απ’ όλα τα κανάλια της χώρας.

Βέρα Λάμπρου

Στη συνέχεια ακολούθησε η νέα δισκογραφική επιτυχία με τίτλο “Το Νινί σέρνει καράβι” με δώδεκα τραγούδια. Ο δίσκος αυτός έγινε πλατινένιος. Μετά η Βέρα Λάμπρου κυκλοφόρησε το “Γυναίκα Δηλητήριο”, “Το Νινί το νινάκι” (Τα νησιώτικα), το “Ποια Αμαρτία”, “Την ενδέκατη εντολή”, “Με λένε Barbie”, “O Σταρ”, “Γυάλινο φιλί”, με επιτυχία και απονομές σε χρυσούς και πλατινένιους δίσκους.

Επίσης η Βέρα Λάμπρου ερμήνευσε μεγάλους συνθέτες όπως Μάνο Χατζηδάκι, Γιώργο Χατζηνάσιο, Γιάννη Σπανό, Βασίλη Τσιτσάνη και άλλους. Έχει δουλέψει σε μεγάλες όπερες της λυρικής σκηνής.