Κοντά στα 74 πλέον - Πώς είναι σήμερα η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα

Νέα φωτογραφία από την Κάρυστο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κοντά στα 74 πλέον - Πώς είναι σήμερα η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα

Το μήλο, λένε, κάτω από την μηλιά θα πέσει! Η Ελένη Μενεγάκη, είναι γνωστό, πως έχει μια τεράστια αδυναμία στην μητέρα της, Ζέτα. Λόγω του κορωνοϊού τα τελευταία χρόνια αναγκάστηκε να την έχει αρκετά μακριά της αφού η ίδια με τον σύντροφό της έμενε στην Κάρυστο και οι επισκέψεις της παρουσιάστριας ήταν ελάχιστες γιατί φοβούνταν.

Η οικογένεια της Ελένης εκεί διαθέτει ένα οίκημα με 12 διαμερίσματα (δείτε φωτογραφία εδώ), από το οποίο και χρησιμοποιεί τον 5ο όροφο ενώ όλα τα υπόλοιπα τα ενοικιάζουν.

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, τώρα που τα μέτρα έχουν χαλαρώσει αρκετά και ο καιρός είναι στα καλύτερα του, συνηθίζει να κάνει μίνι αποδράσεις το ΣΚ που δεν τρέχει και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν βρέθηκε στο Όναρ της Άνδρου αλλά στην Κάρυστο και μοιράστηκε μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από εκεί, αγκαλιά με την μητέρα της.

Τι γνωρίζουμε για την Ζέτα Μισόκαλου

Η Ζέτα είναι 1,64 , 60 κιλά και η ηλικία της είναι περίπου 72-74 χρονών. Ωστόσο, φαίνεται νεότατη...

Ελένη μενεγάκη μητέρα

Η Ελένη συνόδευσε την φωτογραφία αυτή με την παρακάτω λεζάντα:

"Αυτοκόλλητες για πάντα !

Πόσες αναμνήσεις έχω από την Καρυστο … όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές , θαλασσα , παιχνίδι , ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλιες και την πλατεία ! Και την μαμα μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά …η μαμα μου η κυρία ΖΕΤΑ , με την τεράστια υπομονη και την πιο ζεστη αγκαλιά!"