«Το θεώρησα πολύ άκομψο...» - "Καταπέλτης" η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις ερωτήσεις που δέχθηκε η Ανδρομάχη μετά την Eurovision

«Μπράβο σε αυτό το κοριτσάκι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το θεώρησα πολύ άκομψο...» -

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, αφού αποκλείστηκε από τον τελικό στον διαγωνισμό της Eurovision, επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο βρέθηκε πλήθος δημοσιογράφων για να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις της.

Κάποιες από τις ερωτήσεις που της τέθηκαν αφορούσαν το ρούχο του Στέλιου Κουδουνάρη που φόρεσε στο τιρκουάζ χαλί και το γεγονός εάν φορούσε ή όχι εσώρουχο, αλλά και εάν βρισκόταν στις δύσκολες ημέρες του μήνα, μιλώντας για τα γυναικολογικά θέματα που προκύπτουν.

Έτσι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της Δευτέρας 16/5, σχολιάζοντας τις εμφανίσεις της Eurovision και όλα όσα έγιναν, θέλησε να υπερασπιστεί την τραγουδίστρια και να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της σε αυτές τις ερωτήσεις. Κατά τη γνώμη της, είναι πολύ δύσκολο και άβολο να απευθύνονται με αυτόν τον τρόπο σε ένα κορίτσι και, μάλιστα, τόσοι πολλοί άνθρωποι μαζί.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις ερωτήσεις που δέχθηκε η Ανδρομάχη Δημητροπούλου για την Eurovision 2022

«Το θεώρησα πολύ άκομψο το να επιμένουμε να μάθουμε αν φορούσε εσώρουχο, αν είχε τις δύσκολες μέρες, σε ποια μέρα του κύκλου ήταν. Μπράβο σε αυτό το κοριτσάκι που παρά την απειρία της αντιπαρήλθε χαμογελαστά και δεν κόμπλαρε. Τώρα στο αεροδρόμιο με 20 μικρόφωνα να τη ρωτάνε αν είχε περίοδο…», επισήμανε.

Η απάντηση της τραγουδίστριας στους δημοσιογράφους

Το απόγευμα της Κυριακής 15/5 η Ανδρομάχη Δημητροπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» καθώς επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα λίγες ώρες μετά από τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022 όπου πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας.

Μεταξύ άλλων η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη! Θα το ξανακάναμε 100 φορές και είμαστε πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενοι».

Οι δηλώσεις της Ανδρομάχης Δημητροπούλου για την Eurovision

«Δεν μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε και δεν περάσαμε στον τελικό. Θα κάτσουμε και θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να δούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε.

Από κει και πέρα θα κινηθούμε ανάλογα. Είμαι ικανοποιημένη όμως γιατί αυτό το πράγμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αν δεν ανέβεις σε αυτή τη σκηνή. Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα. Τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν γενικά στη ζωή μου, δεν με ρίχνουν, άρα καλό μου κάνουν γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος είναι αυτός που μας ακούει και τον λαμβάνω πάντα υπόψιν. Τα αρνητικά σχόλια λοιπόν είναι προς όφελος μου.

Το αν είχα τις δύσκολες μου μέρες, που ειπώθηκε, είναι δικό μου θέμα νομίζω, όλα καλά. Δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας έχει την άποψη του, ο καθένας έχει το αυτί του και είναι σεβαστό».