Survivor 5: ''Κομμάτια'' τα πόδια της - Τα σημάδια της Σοφιάνας από την παραμονή της στο παιχνίδι

Θα επανέλθουν άραγε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Κομμάτια'' τα πόδια της - Τα σημάδια της Σοφιάνας από την παραμονή της στο παιχνίδι

Η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πάνελ του Happy Day τη Δευτέρα 16/5 και μεταξύ των αποκαλύψεων που έκανε για την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το Survivor 5, στη συνέχεια έδειξε στην κάμερα τα σημάδια που έχει στα πόδια της από την παραμονή της στο νησί.

Η πρώην παίκτρια για όσο καιρό αγωνίστηκε στο reality επιβίωσης απέδειξε πόσο μαχητική ήταν αλλά και πως θα έκανε τα πάντα για να προσφέρει μια νίκη στην ομάδα της. Μπορεί να την ενδιέφερε η εξωτερική της εμφάνιση καθώς πάντα είχε κάποιο χτένισμα ή κάποιο χειροποίητο κόσμημα σε καμία περίπτωση όμως δεν έκανε πίσω για να μην τραυματιστεί και ''χαλάσει'' κάτι πάνω της. Απόδειξη σε όλο αυτό αποτελεί η εικόνα των ποδιών της, τα οποία είναι γεμάτα σημάδια και ούλες, όπως είδαμε στην εκπομπή.

H Σοφιάνα Αβραμάκη δείχνει τα σημάδια που απέκτησε από το Survivor 5

«Είμαι σε καλό στάδιο, έχω εγκλιματιστεί. Με τον ύπνο έχω ένα θεματάκι, δε μπορώ με τίποτα να συντονίσω τις ώρες που πρέπει να κοιμάμαι στην Ελλάδα. Από τότε που γύρισα στο κρεβάτι μου, μου έχουν βγει όλοι οι σωματικοί πόνοι, στο σανίδι ήταν όλα τέλεια. Στο σώμα κάνει όντως καλό το σανίδι. Έχω πολλά σημάδια από το Survivor, από τα παιχνίδια. Στα πόδια και στα χέρια».

"Κόλαφος" η Αβραμάκη για τους πρώην συμπαίκτες της

Το μεσημέρι της Τετάρτης 11/5 η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» λίγες ημέρες μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 5 όπου συζητήθηκε όσο καμία άλλη. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε για την εμπειρία της στο παιχνίδι αλλά και τον ντόρο που επικράτησε αναφορικά με την συνάντησή της με τη Μαρία Αντωνά.

«Επειδή προσαρμόζομαι πολύ εύκολα σε καταστάσεις πίστευα ότι στο κομμάτι της συμβίωσης θα τα πάω πολύ καλά αλλά εκεί αντιμετώπισα τα περισσότερα προβλήματα, γιατί μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που δεν θέλει να συμβιώνεις αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να απομονωθείς. Πιστεύω ότι αρκετοί παίκτες μπήκαν με σκοπό να με διώξουν από το παιχνίδι.

Σχετικά με τη συνάντησή της με την Μαρία Αντωνά, η Σοφιάννα Αβραμάκη ανέφερε: «Η Μαρία είναι φίλη μου και συναντηθήκαμε κιόλας. Με την Μαρία επικοινώνησα πολύ νωρίς, με το που βγήκα γιατί ήξερα τι έχει ακουστεί για εμένα και τον Άρη και είδα και κάποιες συνεντεύξεις παικτών μου. Θα την έπαιρνα ούτως η άλλως απλά εγώ δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη διάσταση είχε πάρει. Πρέπει να ήταν το top της επικαιρότητας».

Αναφορικά με τους έντονους τσακωμούς στο Survivor, σχολίασε: «Στο παιχνίδι υπάρχει ένταση γιατί υπάρχει ο Τάκης. Εκεί που ξεκινάει ο Τάκης σταματάει η ηρεμία. Πιστεύω ότι ζει μέσα από τους τσακωμούς, έχει αυταπάτες και αυτός είναι και ο λόγος που θυματοποιείται. Αν φύγει ο Τάκης θα ηρεμήσουν σίγουρα τα πράγματα».