«Δεν γίνεται να δεχόμαστε συνέχεια σχόλια κακά με χολή!» - "Καταπέλτης" η Μαγγίρα για τα σχόλια Καπουτζίδη

Με αφορμή τα όσα άκουσε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν γίνεται να δεχόμαστε συνέχεια σχόλια κακά με χολή!» -

Την Δευτέρα 16/5 στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», σχολιάστηκε μεταξύ άλλων το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης προκαλώντας την έκπληξη όσων παρακολούθησαν τον τελικό του Σαββάτου, με την παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα να τοποθετείται επί του θέματος.

Το σχόλιο της Μαγγίρα για το σκηνικό

Η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «διάβασα ότι διίστανται οι απόψεις σε σχέση με αυτό που είπε ο Γιώργος, που απάντησε στο κακόβουλο σχόλιο, αλλά εγώ νομίζω ότι πρέπει να απαντάς όπως νιώθεις. Γιατί από την μία λένε πως όταν απαντάς δίνεις αξία στο κακόβουλο σχόλιο να ακουστεί, οπότε δεν απαντάς καθόλου, από την άλλη όμως δεν γίνεται και εμείς να δεχόμαστε συνέχεια σχόλια κακά με χολή, με μίσος, με κακεντρέχεια και να μην απαντάμε ποτέ».

'Καταπέλτης' η Μαγγίρα για τα σχόλια Καπουτζίδη

«Είναι και αποστομωτικό αυτό επίσης. Δηλαδή τα κόβεις μετά, σαν να λες μην ξαναστείλεις ένα τέτοιο σχόλιο γιατί ορίστε».

«Δεν ξέρω αν ταίριαζε στην ποιότητά του»

Ο Άρης Πορτοσάλτε, λοιπόν, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή Σήμερα, τη Δευτέρα 16/5 και μίλησε για τις δηλώσεις του ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος επισήμανε πως είναι πολύ σπουδαίος για τον καλλιτεχνικό χώρο , ωστόσο θεωρεί πως το ο τρόπος που απάντησε δεν του αρμόζει και πως έρχεται σε αντίθεση με την ποιότητά του ως άνθρωπος.

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης σε ότι έχει κάνει. Ενοχλήθηκε ο άνθρωπος, το νιώθω. Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης του ταίριαζε τέτοιου τύπου απάντηση», είπε αρχικά.

Άρης Πορτοσάλτε

Και συμπλήρωσε; «Αυτή είναι η μικρή μου ένσταση. Όχι στην ουσία. Το μήνυμα πέρασε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι από τους ανθρώπους που υπερασπίζεται τον εαυτό του και καλά κάνει. ». «Αλλά δεν ξέρω αν ταίριαζε στην ποιότητα του. Αυτό. Τίποτα άλλο», κατέληξε έπειτα.