«Σε αγαπώ πολύ πολύ» - "Λύγισε" η Κατερίνα Καινούργιου με το μήνυμα της γιαγιάς της Αμάντα Γεωργιάδη

«Είναι τόσο γλυκό»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σε αγαπώ πολύ πολύ» -

Η Αμάντα Γεωργιάδη εκπροσώπησε την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2022 με απόλυτη επιτυχία, καθώς κατέκτησε της 8η θέση (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση γι' αυτό). Πέρα από το φανατικό κοινό, που αισθάνεται περήφανο για την τραγουδίστρια, αλλά και ολόκληρη την χώρα, το ίδιο συναίσθημα έχει και η γιαγιά της Αμάντα, η οποία μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνας και έστειλε το μήνυμά της στην εγγονή της.

Η 101 ετών γιαγιά της εκπροσώπου μας, που κατοικεί στα Ιωάννινα, μίλησε με τρυφερότητα για όσα κατέκτησα η Αμάντα και ακούγοντας τα λόγια της, η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να το κρύψει. Γενικότερα, οι άνθρωποι αυτής της ηλικίας της προξενούν αντίστοιχα συναισθήματα, ωστόσο το συγκεκριμένο μήνυμα κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων.

Το μήνυμα της γιαγιάς της Αμάντας Γεωργιάδη και η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η γιαγιά της Αμάντα Γεωργιάδη

«Αμαντούλα μου, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που με το τραγούδι σου μας έφερες στην 8η θέση. Σε αγαπώ πολύ πολύ και εγώ και όλοι μας», είπε χαρακτηριστικά για την εγγονή της.

Και η παρουσιάστρια αναφώνησε: «Συγκινούμαι με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Είναι τόσο γλυκιά!».

Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας μετά την επιτυχία της στη Eurovision

Το βράδυ της Κυριακής (15/5), η Αμάντα Γεωργιάδη επέστρεψε στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η ίδια εξήγησε πόσο χαρούμενη ήταν με τη συμμετοχή της, ενώ μίλησε και για τον αγαπημένο της σύντροφο, ο οποίος δεν έφυγε από το πλευρό της από την πρώτη στιγμή στον διαγωνισμό.

«Νιώθω καλά. Είμαι περήφανη και ελπίζω να είναι και οι Έλληνες. Ήταν πολλά καλά τραγούδια φέτος και είμαι ευτυχισμένη. Το αγόρι μου ήταν δίπλα μου στην Eurovision. Ήταν πολύ περήφανος και είχε πολύ άγχος και ήταν κουρασμένος. Χάρηκε. Η 8η θέση είναι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά η Αμάντα Γεωργιάδη.