Γενέθλια για την Έλενα Ράπτη - Η τούρτα υπερπαραγωγή και η αποκάλυψη της ηλικίας

Η ανάρτηση στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Έλενα Ράπτη - Η τούρτα υπερπαραγωγή και η αποκάλυψη της ηλικίας

Η Έλενα Ράπτη είναι Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Ήταν παντρεμένη με τον αστυνομικό Κίμωνα Μπάλλα για διάστημα μικρότερο από δύο χρόνια. Μυστικά παντρεύτηκε, και μυστικά έδωσε τέλος στον γάμο της που τελέστηκε τον Αύγουστο του 2019. Παρόλα αυτά, έχει μιλήσει αρκετές φορές για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά.

Η Ράπτη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια της.

Η ανάρτηση της Έλενας Ράπτη για τα γενέθλιά της

Η βουλευτής της ΝΔ έκλεισε τα 47 της χρόνια και επέλεξε να τα γιορτάσει παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Συγκεκριμένα, είχε τα γενέθλιά της στις 9 Μαΐου αλλά χθες δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Επιτέλους έχει λόγο να ξαναχαμογελάσει μετά το δυσάρεστο γεγονός που της συνέβη.

Η βουλευτής, οποία παραμένει πανέμορφη όσο και αν μεγαλώνει, ανάρτησε αρκετές φωτογραφίες από την ημέρα που γιόρτασε τα γενέθλια της και έχει γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της «Στα γενέθλια μου.. Τις γιορτινές μέρες οι αγαπημένοι μας άνθρωποι τις κάνουν πολύτιμες!» . Σε μια από αυτές κρατάει την τούρτα γενεθλίων της ενώ στις περισσότερες ποζάρει χαμογελαστή μαζί με φίλους της και αγαπημένα της πρόσωπα. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή σοκολατένια τούρτα!

Λίγα λόγια την Έλενα Ράπτη

Η Έλενα Ράπτη είναι Ελληνίδα πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το 2004.

  • Έχει διατελέσει μέλος στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Γεννήθηκε και
  • Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης
  • Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
  • Συμμετέχει σε αρκετές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις