Σμαράγδα Καρύδη: Αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία ξένης παραγωγής

Έγινε γνωστό μέσα από το Καλύτερα δε Γίνεται

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη:  Αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία ξένης παραγωγής

Την Κυριακή 15/5 έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται, πως η ταλαντούχα και αγαπημένη σε όλους ηθοποιός, Σμαράγδα Καρύδη, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία Γαλλογερμανικής παραγωγής. Όλα αυτά τα χρόνια έχει συνηθίσει να εκπλήσσει ευχάριστα το κοινό με τις επαγγελματικές της επιλογές (δείτε εδώ το απίστευτο εξοχικό της στην Αίγινα) και όπως φαίνεται αυτό κατάφερε για ακόμα μία φορά.

Η Σμαράγδα Καρύδη πολύ σύντομα θα βρεθεί στις Κάννες

Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφου της εκπομπής Καλύτερα Δεν γίνεται, η αγαπημένη ηθοποιός τις προηγούμενες ημέρες ταξίδεψε στην Γερμανία με αφορμή την συμμετοχή της στην ταινία, στην οποία η ίδια θα μιλάει Αγγλικά και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα.

Εκτός από αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα όμως, η Σμαράγδα Καρύδη, πολύ σύντομα θα βρεθεί και στις Κάννες καθώς συμμετέχει στην ταινία Dodo του βραβευμένου σκηνοθέτη Πάνου Κούτρα! Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το τμήμα Cannes Premiere του 75ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Φεστιβάλ Καννών.

"Ο λόγος που δεν έγινα μητέρα είναι επειδή..." - Παρενέβη στον αέρα της εκπομπής ο Θοδωρής Αθερίδης

Το βράδυ της Πέμπτης 14/4 η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Χατζηνικολάου και άνοιξε την καρδιά της, για πρώτη φορά, στους τηλεθεατές της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημα και για την υπέροχη διαδρομή της στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε τους λόγους που δεν επιθυμεί τον γάμο ή την απόκτηση παιδιών.

«Η εικόνα μου με ενδιέφερε πάντα, όσο όσο… Κάνω μια δουλειά που έχει σχέση με την εικόνα, φωτογραφίζομαι, θέλω να είμαι ωραία, θέλω να με βάφουν και να με χτενίζουν ωραία. Αλλά μέχρι εκεί… Μετά από τόσα χρόνια ξέρουν πως είμαι, σε μερικές φωτογραφίες θα βγω και χειρότερη» είπε αρχικά η γοητευτική ηθοποιός.

«Είμαι τεμπέλα και επειδή όταν αρχίζω μια δουλειά θέλω να είναι όλα τέλεια… κουράζομαι πολύ! Τα καλοκαίρια δεν κάνω περιοδείες. Προσπαθώ να μην κάνω παράλληλα θέατρο και τηλεόραση. Δηλώνω τεμπέλα, όταν έχω δουλειά όμως θα την κάνω. Μου είναι αδιανόητο να μην τα δίνει όλα κάποιος στη σκηνή. Το καλοκαιράκι κάθομαι… Από το σχολείο έκανα τον κόσμο να γελάει. Είμαι λίγο τρολ. Με κάνει ευτυχισμένη να κάνω τους άλλους να γελάνε» ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη.