«Δεν έχω μιλήσει με την Δέσποινα Βανδή» - Κόλαφος η Νάντια Κοντογεώργη για τον ρόλο της στο Mamma Mia

Όλα όσα είπε στην κάμερα του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν έχω μιλήσει με την Δέσποινα Βανδή» - Κόλαφος η Νάντια Κοντογεώργη για τον ρόλο της στο Mamma Mia

Το αγαπημένο μιούζικαλ που γέμισε το θέατρο της Αθήνας τις προηγούμενες σεζόν επιστρέφει, αλλά αυτή την φορά έχουν αλλάξει οι πρωταγωνιστές. Στη θέση της Δέσποινας Βανδής αυτή την φορά θα βρίσκεται η εξίσου ταλαντούχα Νάντια Κοντογεώργη (δείτε εδώ για ποια υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια η ηθοποιός).

Την ηθοποιό πέτυχε το πρωί της Δευτέρας 16/5 η κάμερα του Happy Day, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης του θιάσου για την καμπάνια της παράστασης. Η Νάντια μίλησε για τον ρόλο της, ενώ στάθηκε και στην άκομψη ερώτηση να ρωτάνε μια γυναίκα πότε θα παντρευτεί.

Κόλαφος η Νάντια Κοντογεώργη ενόψει του Mamma Mia

«Θα είμαι η Ντόνα, η «Mamma». Η αλήθεια είναι πως όταν μου πρότειναν τον ρόλο είπα “δεν είμαι πολύ μικρή και όμορφη;”. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη Δέσποινα Βανδή, την είχα θαυμάσει τότε και νομίζω και εκείνη θα χαρεί να το δει απ’ έξω πώς είναι» ανέφερε αρχικά η Νάντια Κοντογεώργη.

«Είναι εξαιρετικά προσωπική ερώτηση το αν θα παντρευτώ. Έχει να κάνει με τη ψυχή μου το αν θα επιλέξω έναν άνθρωπο ή θα με επιλέξει αυτός. Όπως και το θέμα παιδί, είναι βαθιά ζητήματα της ψυχής ενός ανθρώπου» τόνισε επίσης η ηθοποιός.

«Ανακαλώ όλες τις φορές που έφευγα από πρόβες κλαίγοντας και τρέμοντας»

Η Νάντια Κοντογεώργη σόκαρε με την εξομολόγηση της αναφορικά με τις φορές που βίωσε στο παρελθόν και στον χώρο του θεάτρου κάποιου είδους κακοποίηση.

Μετά την Ζέτα Δούκα και την καταγγελία της στον Γιώργο Κιμούλη σχετικά με την βία που υπέστη η ηθοποιός, η Νάντια Κοντογεώργη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα μακροσκελές κείμενο ενώ ευχαρίστησε και την Ζέτα για την γενναία της πράξη.

Η Νάντια Κοντογεώργη έγραψε χαρακτηριστικά: «Τοποθετήθηκα και στην έναρξη της εκπομπή χθες σε σχέση με την σπουδαιότητα της κίνησης της Ζέτας.

Όσο περνούν οι ώρες όμως, ανακαλώ όλες τις φορές στη ζωή μου που βίωσα τη σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική βία, ψυχολογική βία, σωματική βία, τις φορές που έφευγα από πρόβες κλαίγοντας και τρέμοντας, τις φορές που ξυπνούσα και δεν ήθελα να πάω στο γύρισμα ή στο θέατρο που λάτρευα επειδή κάποιος ΄΄η κάποια συνάδελφος ή σκηνοθέτης έχρηζε ψυχιατρικής βοήθειας αλλά αντ΄ αυτού “όφειλα” να υποστώ τις συμπεριφορές τους νιώθοντας πως εγώ κάνω κάτι λάθος.

Προσπάθησα να είμαι ευγενής, να κάνω ψυχοθεραπεία, να ατσαλωθώ για να το διαχειρίζομαι στο μέλλον καλύτερα. Τώρα ξέρω ότι δεν έκανα εγώ κάτι λάθος, ότι δεν έπρεπε να το διαχειριστώ καλύτερα. Τώρα πια Ζέτα θα ξέρουμε ότι δεν είναι οκ. Οι κανόνες άλλαξαν ήδη. Όταν τα θέατρα ανοίξουν θα είναι και οι ψυχές μας ορθάνοιχτες».

Νάντια Κοντογεώργη για παρενόχληση