Ντύθηκε νυφούλα η Δανάη Μπάρκα - Η φωτογραφία με το νυφικό

Οι φωτογραφίες στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντύθηκε νυφούλα η Δανάη Μπάρκα - Η φωτογραφία με το νυφικό

Η Δανάη Μπάρκα έχει μετατραπεί στο κορίτσι της διπλανής πόρτας, καθώς στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη», κάνει όλες τις τρέλες και τις προκλήσεις που θα της έρχεται στο κεφάλι. Μάλιστα έχει γίνει γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα κάνει πολλές φάρσες στην μητέρα της Βίκυ Σταυρουπούλου.

Νυφούλα η Δανάη Μπάρκα

Μετά τις… γυμναστικές επιδείξεις, η παρουσιάστρια και ηθοποιός αποφάσισε να κάνει το όνειρο της γιαγιάς της πραγματικότητα και να ντυθεί νυφούλα. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια φόρεσε νυφικά και δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram, χωρίς να αποκαλύπτει αν πρόκειται για κομμάτι της εκπομπής της.

Η συνεργάτιδά της, Δέσποινα Καμπούρη, ήταν μαζί της στα γυρίσματα και την απαθανάτισε ντυμένη στα λευκά και μπορούμε να πούμε ότι της πήγαιναν πολύ.

Δανάη Μπάρκα ντυμένη νύφη

«Πότε θα παντρευτείς;»

Πάσχα στο χωριό επιλέγει και η Δανάη Μπάρκα και τις φετινές της διακοπές. Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε την Καλαμάτα και την παρέα της γιαγιάς της για να περάσει το φετινό Πάσχα. Ωστόσο από μια σωστή οικογενειακή μάζωξη δεν μπορεί να λείπει η κλασσική φράση: «Πότε θα παντρευτείς;» (Δείτε την πρόταση γάμου που δέχτηκε η παρουσιάστρια)

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε πολλές στιγμές από τις διακοπές της, με τους διαδικτυακούς της φίλους, διότιι λατρεύει να είναι πολύ ενεργή στα social media.

Μάλιστα, η Δανάη Μπαρκα πόζαρε με την αγαπημένη της γιαγιά, ενώ όπως παραδέχτηκε, από το τραπέζι δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, και για το πότε θα αποφασίσει να παντρευτεί.

Η Δανάη Μπάρκα με τα κορίτσια της