Συγκινημένοι γονείς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου - Η έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους

«Δεν μπορώ καν να μιλήσω»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινημένοι γονείς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου - Η έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους

Βαθιά συγκινημένοι και υπερήφανοι γονείς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου - δείτε τους εδώ σε σπάνια κοινή τους εμφάνιση - έδωσαν το παρών στην πρώτη έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους, Νικολέτα, η οποία άνοιξε τα φτερά της, ακολούθησε την καλλιτεχνική της αφήσει και πλέον ακολουθεί τον δρόμο της επιτυχίας που της χάραξαν οι γονείς της.

Συγκινημένοι γονείς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Πρόκειται για μια ενότητα έργων την οποία εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω. Με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν», ανέφερε η νεαρή Νικολέτα στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

«Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω… είναι φοβερό… το πουλάκι μας… Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήμερο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς… Με την Ελένη Ράντου έχουμε μια αρμονική ζωή και αγαπιόμαστε», τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής.

Συγκινημένη και η Ελένη Ράντου, η οποία αποκάλυψε: «Νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές, η μια δίνει κουράγιο στην άλλη. Είδα τα έργα της πρώτη φορά χθες και μου ήρθανε κλάματα», είπε.

Οι τρυφερές ευχές της Ελένης Ράντου στην κόρη της για την γιορτή της

Σήμερα (6/12) ήταν η γιορτή του Αγίου Νικολάου και έτσι όλοι οι celebrities ευχήθηκαν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η Ελένη Ράντου, η οποία με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook είπε τα χρόνια πολλά στην κόρη της, Νικολέττα.

Η ίδια πολύ σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες από την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ωστόσο η σημερινή μέρα αποτέλεσε μία εξαίρεση.

Η Νικολέττα έχει εξελιχθεί σε μία πανέμορφη γυναίκα και έχει χαρακτηριστικά τόσο από τη μητέρα της όσο και από τον πατέρα της.

«Χρόνια πολλά μοναδική μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η αγαπημένη ηθοποιός.

Ελένη Ράντου κόρη