«Μου έχουν κάνει πρόταση για...» - Η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Το ακούμε πρώτη φορά!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μου έχουν κάνει πρόταση για...» - Η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησαν το πρωί της Τρίτης 17/5 στο Breakfast at Star, καθώς ανέφεραν πως η Δήμητρα Παπαδοπούλου (δείτε τι δήλωσε πρόσφατα για τον Βλάσση Μπονάτσο), η ηθοποιός που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό, είχε δεχτεί και άλλες τηλεοπτικές προτάσεις, όχι όμως στον κλάδο της, αυτόν της υποκριτικής, αλλά της παρουσίασης!

Η πρόταση που είχε δεχτεί η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Πιο συγκεκριμένα είχε δεχτεί πρόταση για να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση, δηλαδή κάτι διαφορετικό από ότι την είχαμε συνηθίσει, και μάλιστα όχι μόνο μία φορά αλλά δύο τρεις! Όταν δε είπε στην μητέρα της το γεγονός της είπε ότι δεν είναι για εκείνη, και παρότι τα χρήματα ήταν πολύ καλά, της ανέφερε πως το χρήμα δεν είναι το παν.

Χαμός στον αέρα του MEGA με Παπαδοπούλου και Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μετά τον Τακη Ζαχαράτο, βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στους Απαράδεκτους, ενώ δημιουργήθηκε και μια ένταση μεταξύ εκείνης και της παρουσιάστριας.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ωρε πάλι! Θα με ρωτήσεις πάλι τα ίδια! Φέρε μου άλλη παρουσιάστρια… Θέλω να φύγω!» με την Ελένη να απαντά: «Αν θέλεις να με βρίσεις… Μίλησε μου.

Με συγχωρείς… δεν έκανες τηλεόραση πολύ για πολλούς λόγους… Δεν έχεις κάνει πολλά πράγματα στην τηλεόραση, γιατί;» με την ηθοποιό να σχολιάζει: «Τα ίδια με ρώτησες και την προηγούμενη φορά και γίναμε μπίλιες, τσακωθήκαμε… Θέλω να φύγω, βγάλτε με στις ειδήσεις. Ποια είναι η απορία σου και τρελαίνεσαι, πες μου...».