Στην Κάρυστο με το σκάφος των 100.000 ευρώ που διαθέτει - Φωτογραφίες από το ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη

Άνοιξε ο καιρός και ξεκίνησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην Κάρυστο με το σκάφος των 100.000 ευρώ που διαθέτει - Φωτογραφίες από το ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη

"Καλή εβδομάδα! Όσο εξακολουθεί ο καιρός να είναι γλυκός νομίζω ότι όλοι κάπως ξεμυαλιζόμαστε. Εγώ δεν έκανα μεγάλη απόδραση, μια ώρα από την Αθήνα είναι η Κάρυστος. Πραγματικά λες και ταξιδέψαμε και πήγαμε… τι να πω…Είναι αυτή η αλλαγή, αυτό που περπατάς στο λιμανάκι και σου έρχονται μυρωδιές από το ψαράκι, το χταποδάκι και όχι μόνο αυτά… αλλά και πολύ ωραίες πίτες. Ευχαριστήθηκα να τρώω πίτες!".

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την εκπομπή της το μεσημέρι της Δευτέρας 16/5 η Ελένη Μενεγάκη που αποφάσισε να φύγει για ένα τριήμερο το ΣΚ με την οικογένειά της με μοναδικό προορισμό αυτή την φορά όχι την Άνδρο, αλλά την Κάρυστο όπου διαμένει η μητέρα της, Ζέτα.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια φρόντισε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπα από την συγκεκριμένη εξόρμηση ποζάροντας μέσα στο σκάφος αλλά και με τη μαμά της φορώντας ένα ροζ μπικίνι.

Το σκάφος είναι τελευταίας τεχνολογίας και με υπέροχο design -το καμάρι της εταιρείας Ribco, πρώην Scorpion και ανήκει εδώ και αρκετά χρόνια στην οικογένεια της Μενεγάκη. Το καλοκαίρι συνήθως το επιστρατεύουν και κάνουν τουρ σε διάφορα νησιά όλοι μαζί.

Δείτε φωτογραφίες στο Tv24.gr