«Μένουμε στο ίδιο σπίτι» - Ο Βουρλιώτης ''απασφάλισε'' για τη νέα του ζωή μετά το διαζύγιο

Δε θέλει να λέει και πολλά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μένουμε στο ίδιο σπίτι» - Ο Βουρλιώτης ''απασφάλισε'' για τη νέα του ζωή μετά το διαζύγιο

Ο Νίκος Βουρλιώτης τον τελευταίο καιρό απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας όχι με τα επαγγελματικά του αυτή τη φορά αλλά με την προσωπική του ζωή. Όπως σας το είχαμε πει και εμείς πρώτοι με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly, ο ράπερ και η Όλγα Καρπαθάκη δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει την είδηση αλλά δε θέλει αν μιλάει και πολύ για το όλο θέμα και αυτό φάνηκε και την τρίτη 17/5 καθώς ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και η συζήτηση πήγε στα προσωπικά του. Με λίγα και απλά λόγια, τόνισε πως το κλίμα του διαζυγίου ήταν και είναι πολιτισμένο μιας και μαζί με την κορούλα τους μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι. Επειδή όμως η μικρή μεγαλώνει και μπορεί και να έβλεπε τηλεόραση, εκείνος δε θέλησε να συνεχίσει τη συζήτηση.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βουρλιώτη για τη ζωή με το διαζύγιο

«Έχουμε χωρίσει περίπου έναν χρόνο. Όλοι μαζί μένουμε στο ίδιο σπίτι. Υπάρχει ένα πολιτισμένο κλίμα. Όλα ξεκινούν από το πόσο σέβεσαι τον άλλον στην απόφαση που έχει πάρει. Η βάση είναι ότι και οι δυο μας θεωρούμε ότι είμαστε οικογένεια, δεν χωρίζεις ποτέ από έναν σύντροφο.

Αυτή η διαδρομή σε συνδέει για πάντα. Δεν είναι κάτι που μπορώ να συζητήσω, η κόρη μας είναι μικρή και δεν είναι κάτι που θέλω να συζητάω στην τηλεόραση. Η Δέσποινα μπορεί να καταλάβει τα πάντα» τόνισε ο Νίκος Βουρλιώτης.

Νίκος Βουρλιώτης

«Ο γάμος μου έχει τελειώσει»

Ο Νίκος Βουρλιώτης, ή αλλιώς NiVo, βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια "Ανοιχτά" το βράδυ της Πέμπτης 14/4 και μίλησε για στοιχεία της προσωπικής του ζωής για τα οποία δεν είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν, αλλά και για την καριέρα του στη μουσική.

Για πρώτη φορά επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με την Όλγα Καρπαθάκη, γεγονός που το youweekly γνώριζε ήδη, και τα συναισθήματά του γι' αυτό πλέον χαρακτηρίζονται από μία ηρεμία, ενώ μίλησε και για την κόρη του, που αποτελεί την μεγάλη του αγάπη.

«Έχουν μια μαγική δύναμη τα παιδιά – όλα τα παιδιά του κόσμου – γιατί έχουν βρει τον κωδικό να συνδέονται με την ψυχή και το συναίσθημα, χωρίς να κάνουν τίποτα» ανέφερε αρχικά μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του για την κορούλα του.

«Ο γάμος μου έχει τελειώσει. Το βιώνω ήσυχα και αρκετά δημιουργικά σε σχέση με την Δέσποινα. Έχω ένα δημιουργικό άγχος. Έχει ένα μεταβατικό στάδιο που είναι πολύ άχαρο, στον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνονται οι σχέσεις. Αποκτάς ένα τετ α τετ με τον εαυτό σου που έχεις καιρό να το κάνεις. Αυτό είναι πολύ καλό», επισήμανε ο τραγουδιστής.