Δίκη Φιλιππίδη: «Έβγαλε τα γεννητικά του όργανα, καβάλησε πάνω...» - Η ανατριχιαστική κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας

«Μη φωνάζεις τσάμπα δεν είναι κανένας στο θέατρο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Φιλιππίδη: «Έβγαλε τα γεννητικά του όργανα, καβάλησε πάνω...» - Η ανατριχιαστική κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας

Συνεχίζεται σήμερα η πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά την διακοπή της την Δευτέρα 16/5, με την συνέχεια της κατάθεσης της δεύτερης καταγγέλλουσας, η οποία κατήγγειλε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη για απόπειρα βιασμού. Η γυναίκα δε μπόρεσε να ολοκληρώσει την περιγραφή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη, και έπαθε σχεδόν κρίση πανικού εξιστορώντας τα όσα πέρασε.

Η καταγγέλλουσα συνέχισε την περιγραφή της

«Ήμασταν και οι δύο στον καναπέ. Κάθισε δίπλα μου. Άρχισε να με φιλάει, να μου λέει χυδαία λόγια. Προσπάθησα να τον απωθήσω, δεν τα κατάφερα. Είχε κατεβάσει το παντελόνι και έβγαλε τα γεννητικά του όργανα. Καβάλησε πάνω στα πόδια μου. Κουνιόμουν συνεχώς. Μου κατέβασε το κολάν και παρέσυρε και το εσώρουχο. Με δύναμη προσπαθούσε να εισχωρήσει μέσα μου. Προσπάθησα να κουνιέμαι ασταμάτητα. Άφησε το χέρι του, για να πιάσει γεννητικό όργανο και μπόρεσα να τον απομακρύνω» περιέγραψε η μάρτυρας στο δικαστήριο.

 Η ανατριχιαστική κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας του Φιλιππίδη

Η γυναίκα, η οποία ήταν τότε 27 ετών, περιέγραψε ένα σκηνικό πάλης με την ίδια να κουνιέται συνέχεια και να προσπαθεί να ξεφύγει. «Κατάφερα και σηκώθηκα και κοπάνησα σε έπιπλο και προσπάθησα να φύγω. Εκείνη στιγμή αισθάνθηκα το γεννητικό του όργανο να με ακουμπάει. Αισθανόμουν ότι ήταν σε στύση. Η πάλη δεν σταμάτησε ούτε μία στιγμή. Κατάφερα να κουνιέμαι και αυτό φάνηκε ότι τον δυσκόλεψε. Όπως με είχε πιάσει από πίσω κατάφερε να με γυρίσει μπροστά και πήγα στην πόρτα, ανέβασα κολάν και είδα ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη.

Φώναζα «ααα» και χτυπούσα την πόρτα. Εκείνος μου είπε ατάραχος και ξενερωμένος “μη φωνάζεις τσάμπα δεν είναι κανένας στο θέατρο”. Άρχισα να κοπανάω την πόρτα και με τα χέρια και τα πόδια. Μου είπε αν περάσεις αυτήν την πόρτα “θα σε καταστρέψω, θα με βρεις μπροστά σου”. Έλεγα συνέχεια θέλω να φύγω. Πράγματι έφερε το κλειδί, ξεκλείδωσε και έφυγα» εξιστόρησε η μάρτυρας στο δικαστήριο.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του»

Το πρωί του Σαββάτου (14/5) μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Χρήστος Θηβαίος. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για την άγνωστη φίλια με τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος έχει απασχολήσει όσο τίποτα άλλο σχετικά με το κίνημα #metoo.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι παιδικός μου φίλος, δεν ξέρω τι μπορεί να τον ώθησε σε κάτι τέτοιο. Θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη και όχι εγώ. Θα του έλεγα μόνο να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και με ότι αγαπάει. Κάποια στιγμή ήμουν στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, το καλοκαίρι του 2000, και μου λένε πως «είναι ένα παλικάρι που σε θαυμάζει και θέλει να έρθει να τον ακούσεις.

Χρήστος Θηβαίος

Εγώ τους εξήγησα πως δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό, Τελικά έτυχε μια συναυλία το 2002 στον Λυκαβηττό, όμως, πήρα τηλέφωνο αυτό το παλικάρι, ήρθε εδώ και τραγούδησε τα δύο από τα τρία τραγούδια που είχα να πω. Με μεγάλη μου χαρά και τον χαίρομαι σαν να είναι γιος μου, είναι ο Γιάννης Χαρούλης.

Θα πω κάτι το οποίο δεν έχει αναφερθεί ποτέ για την ζωή μου. Όταν ξεκινούσα και μελετούσα όλα αυτά τα πράγματα, έπαιζα μπάλα. Ήταν πολύ περίεργο γιατί στη γειτονιά μου ήμουν ο καλύτερος τερματοφύλακας».