«Σου μοιάζω...;» - Η αποστομωτική ερώτηση του Βαλάση σε ρεπόρτερ

«Φρίκαρε το μυαλό μου κι άρχισα να ουρλιάζω».

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σου μοιάζω...;» - Η αποστομωτική ερώτηση του Βαλάση σε ρεπόρτερ

Ο Ηλίας Βαλάσης τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στα πρώτα Survivor, τότε που τα πράγματα στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν πιο σκληροπυρηνικά και έντονα, στην συνέχεια της ζωής του έκανε κάποιες προσπάθειες να ασχοληθεί με το θέατρο.

Όπως αποκάλυψε την Τρίτη 17/5 στο Ποιος είναι πρωινιάτικα, τα πράγματα στο χώρο δεν είναι σίγουρα ονειρικά και οι καταγγελίες, που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας δεν είναι φανταστικές. Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει πως έχει δει να γίνονται μπροστά στα μάτια του περίεργα περιστατικά και η αντίδραση του δεν ήταν τόσο ήρεμη, αφού έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα.

Η εξομολόγηση του Ηλία Βαλάση για κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη

«Φυσικά και έχω ζοριστεί στην καριέρα μου, σου μοιάζω… αζόριστος; Ακόμα ζορίζομαι και άμα σταματήσεις να ζορίζεσαι σε έχετε αποτέλεσμα. Πρώτα ο Θεός, θα έρθει και η τηλεόραση. Μάλλον δεν τους κάνει η μύτη μου, δεν χωράει στο πλάνο.

Μετά τις αποκαλύψεις άλλαξαν κάποια πράγματα στο θέατρο. Σε όλους έχει τύχει κακότροπη συμπεριφορά. Το διαχειρίστηκα πολύ άσχημα γιατί κι εγώ είμαι πολύ ευερέθιστος χαρακτήρας. Στην προκειμένη περίπτωση μπήκα μπροστά για συνάδελφο. Κάποιον άλλον κακοποιούσαν ψυχικά και σωματικά και φρίκαρε το μυαλό μου κι άρχισα να ουρλιάζω».

Ηλίας Βαλάσης

«Ζήτησα από τον Θεό με κλάματα να...»

Ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος πρόσφατα συγκλόνισε με την αποκάλυψη του για το τροχαίο δυστύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star», το πρωί της Τετάρτης 2/2 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συγνώμες που έχει ζητήσει από πολλούς ανθρώπους, επειδή τους πλήγωσε στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός, αποκάλυψε επίσης ότι ήταν συμφοιτητής στην σχολή υποκριτικής με τον Δημήτρη Λάλο.

«Κάποτε, ένας εκπληκτικός δάσκαλος που είχα, ρώτησε όλη την τάξη “ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος ηθοποιός;”. Άλλος έλεγε τον Ντε Νίρο, άλλος τον Πατσίνο και όταν ήρθε η σειρά μου είπα “εγώ”. Του είπα ότι με αυτά που έχω ζήσει, αλλά και έτσι όπως πιστεύω σε μένα στη δουλειά που θα ρίξω, εγώ θα είμαι ο καλύτερος ηθοποιός.

Και αυτός, πολύ σοβαρά, είπε ότι “κανείς από εσάς δεν θα δουλέψει στο θέατρο, αλλά αυτός θα δουλέψει”. Ο Δημήτρης Λάλος έκανε μαθήματα μαζί μας στη σχολή», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βαλάσης και πρόσθεσε:

«Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα έκανα πολλά παιδιά και δεν θα πείραζα μύγα. Έχω πειράξει, έχω πληγώσει πολλούς ανθρώπους. Έχω στεναχωρήσει κι έχω κάνει κακό.

Έχω ζητήσει συγγνώμη με κλάματα από όσους έχω συναντήσει. Εξομολογούμαι κιόλας και το πιο σημαντικό είναι να ζητήσεις συγγνώμη από το θεό. Ζήτησα από τον Θεό, με κλάματα, να βρω δουλειά κι αμέσως χτύπησε το τηλέφωνο».