«Στην δουλειά μου έχω αντιμετωπίσει...» - Η Νεσχάν Μουλαζίμ μιλά για το ρατσισμό που έχει δεχτεί

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του μοντέλου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Στην δουλειά μου έχω αντιμετωπίσει...» - Η Νεσχάν Μουλαζίμ μιλά για το ρατσισμό που έχει δεχτεί

H Νεσχάν Μουλαζίμ με τον Στέλιο Πολογεώργη είναι μαζί από το 2019. Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Πάρο για τις διακοπές του Πάσχα, όπου τελέστηκε ο γάμος τους σε μία πολύ λιτή τελετή (δείτε εδώ φωτογραφίες). Το μοντέλο παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Μεταξύ άλλων, η Νεσχάν Μουλαζίμ, μίλησε για την πρόταση γάμου, τον σύντροφό της, την καταγωγή της και τον ρατσισμό που έχει αντιμετωπίσει.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Νεσχάν Μουλαζίμ

«Η πρόταση γάμου έγινε στην Πάρο αλλά όλοι νόμιζαν ότι παντρεύτηκα, πήρα πάρα πολλά μηνύματα, ευχαριστώ πολύ αλλά μετά το ξεκαθαρίσαμε. Η πρόταση ήταν εντελώς ξαφνική, ήμασταν το μεσημέρι με τους φίλους μας για φαγητό και μετά τον έπιασε να πάμε στο ηλιοβασίλεμα και συγκεκριμένα στον Άγιο Φωκά. Κάποια στιγμή ενώ του μιλούσα, δεν απαντούσε και γυρνάω και είχε γονατίσει, είχε βγάλει το δαχτυλίδι, μου έκανε πρόταση γάμου και εκείνη την ώρα ήρθαν και οι φίλοι μας, ήταν πολύ ωραία», περιέγραψε η Νεσχάν Μουλαζίμ.

«Ο πολιτικός μας γάμος θα γίνει τον Ιούνιο σε κάποιο νησί και του χρόνου το καλοκαίρι θα προγραμματίσουμε το πάρτι. Είμαστε περίπου τέσσερα χρόνια μαζί, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Από τον δεύτερο μήνα είχαμε αρχίσει να συζητάμε για τον γάμου, είχε απίστευτη ευγένεια, ήταν πάρα πολύ χαμογελαστός και είχε πολύ υπομονή, ταιριάζουμε απόλυτα», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, η Νεσχάν Μουλαζίμ αναφέρθηκε στον ρατσισμό που βίωσε τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα: «Στην δουλειά μου έχω αντιμετωπίσει ρατσισμό τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Ελλάδα. Δεν με πήρε ποτέ από κάτω όμως. Είμαι πολύ περήφανη για την καταγωγή μου. Όταν πήρα την απόφαση να μετακομίσω στην Ελλάδα ο μπαμπάς μου το πήρε βαριά, δεν μου μιλούσε δύο χρόνια αλλά μετά από καιρό έφτιαξαν ξανά τα πράγματα».

νεσχαν μουλαζιμ συνεντευξη

Οι δηλώσεις της Νεσχάν Μουλαζίμ για την πεθερά της

Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/5) προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Ελένη» η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κάμερα η Νεσχάν Μουλαζίμ η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για τον αγαπημένο της σύντροφο όπου αναμένεται να παντρευτεί καθώς είχε γίνει ένα μικρό μπέρδεμα με την πρόσφατη ανάρτησή της όπου φαινόταν ότι είχε κάνει πολιτικό γάμο, ενώ από την άλλη αποκάλυψε για την όμορφη σχέση της με την πεθερά της.

«Έχω βρει τον άνθρωπο της ζωή μου και είμαι πάρα πολύ τυχερή για αυτό. Είναι φτυστός ο πατέρας τους με απίστευτη ευγένεια, έτσι έχει μάθει από την οικογένειά του.

«Η μαμά του, είναι μαμά μου, μαμά τη φωνάζω» είπε η ίδια, αναφέροντας πως ο όρος "πεθερά" δεν της αρέσει καθόλου. Την λατρεύω, αισθάνομαι ότι έχω βρει την οικογένειά μου.»