Παραμένει μέχρι και σήμερα Ζεν πρεμιέ - Ο Ερρίκος Πετιλόν σε ανεβασμένη διάθεση στα Βόρεια προάστια

''Τράβηξε'' όλα τα βλέμματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παραμένει μέχρι και σήμερα Ζεν πρεμιέ - Ο Ερρίκος Πετιλόν σε ανεβασμένη διάθεση στα Βόρεια προάστια

Έχει χαράξει λαμπρή πορεία και για πολλά χρόνια ο Ερρίκος Πετιλόν ήταν πρώτο όνομα, τόσο στις πασαρέλες που περπατούσε όσο και στις εκπομπές, που κατά καιρούς τον βλέπαμε να παρουσιάζει. Ο όρος του ζεν πρεμιέ του ταίριαζε γάντι μιας και ήταν και είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας.

Σήμερα, η αλήθεια είναι πως έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιλέξει έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής, δίνοντας σημασία στα απλά, μιας και έχει καταλάβει ποια είναι αυτά. Στην τελευταία του μάλιστα συνέντευξη στο Mega Καλημέρα, μιλώντας για όλες τις δυσκολίες, που έχει περάσει διαφαίνεται το ώριμο στοιχείο του χαρακτήρα του.

Στις πρόσφατες φωτογραφίες, που τον απαθανάτισε ο φακός τον βλέπουμε να απολαμβάνει τον καφέ του σε πολύ γνωστό μαγαζί της Πεύκης, παρέα με φίλους. Η διάθεση του είναι εμφανώς ανεβασμένη και η παρουσία του στο χώρο πάντα αισθητή, μιας και όσα χρόνια και να περνούν εκείνος θα μαγνητίζει τα βλέμματα.

Ο Ερρίκος Πετιλόν για καφέ σε μαγαζί των Βορείων Προαστίων

Eρρίκος Πετιλόν

Ερρίκος Πετιλόν

«Έψαχνα να βρω 5-10 ευρώ! Όταν… βούλιαξα στην περιπέτεια αυτή...»

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» παραχώρησε συνέντευξη ο Ερρίκος Πετιλόν και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν και συγκλόνισε.

«Η Θεσσαλονίκη είναι το μέρος που κάνω την επαναφορά μου στη ζωή. Το βιβλίο μου έχει κοινωνικό μήνυμα και λέει...διαλέγουμε τη ζωή. Αυτό που με κούρασε τα τελευταία χρόνια είναι η διπολική πλευρά που έχω. Σταματούσα τα φάρμακα της θεραπείας μόνο μου και τότε άρχιζε η κάτω βόλτα. Ζούσα με τις συνέπειες που είχε η μοναξιά, έψαχνα να βρω 5-10 ευρώ. Όταν... βούλιαξα στην περιπέτεια αυτή τελείωσαν οι καλές στιγμές.

Ερρίκος Πετιλλόν υγεία

Αυτό που θυμάμαι είναι η λύπη, η κατάθλιψη, η ντροπή και η απομόνωση. Το κλικ που μου άλλαξε τη ζωή ήταν ότι δεν ήθελα να πεθάνω γιατί προς τα εκεί πήγαινα. Είχα δόξα τω Θεώ πολλές γυναίκες, δεν έχω παράπονο», είπε ο Ερρίκος Πετιλόν.