Έδιωξε από πάνω της πολλά κιλά - Η Κορινθίου αποκάλυψε το μυστικό της

Η δίαιτα που ακολούθησε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έδιωξε από πάνω της πολλά κιλά - Η Κορινθίου αποκάλυψε το μυστικό της

Η Μαρία Κορινθίου είναι γενικά μια πολύ γυναίκα, που τραβάει τα βλέμματα και είναι αποδεκτό και από εκείνη πως ο σωματότυπος της είναι αρκετά Jucy. Μετά την γέννα της κόρης όπως αποκάλυψε και η ίδια στο Ποιος είναι πρωινιάτικα πήρε τα γνωστά κιλά της εγκυμοσύνης, τα οποία έμειναν με τον καιρό.

Έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση όταν κάποια στιγμή ταράχτηκε με το ζήτημα των κιλών και ξεκίνησε με βοήθεια διατροφολόγου πρωτεϊνούχα δίαιτα, για την οποία έχει ξαναμιλήσει πολύ ανοιχτά. Για να φτάσει στο σημερινό αποτέλεσμα δε δυσκολεύτηκε πολύ, καθώς τα λαχανικά, τα ψητά και φρούτα που έτρωγε της αρέσουν γενικότερα. Το μόνο που δεν ήθελε καθόλου ήταν το γιαούρτι, που ήταν απαιτούμενο και η ζάχαρη που έλειπε από τον καφέ της.

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε τη δίαιτα της

Μαρία Κορινθίου

«Έκανα ηλιοθεραπεία για να ανοίξουν τα...»

Η Μαρία Κορινθίου πιάστηκε από τις κάμερες του Mega Καλημέρα σε βραδινή της έξοδο, της οποίας τις δηλώσεις είδαμε την Τετάρτη 4/5. Η ηθοποιός έκανε μια αποκαλυπτική δήλωση σχετικά με το μια νέα μέθοδο, που έχει ενσωματώσει στην καθημερινότητα της και τη βοηθάει να είναι πιο ήρεμη.

Όπως τόνισε η ίδια κάνοντας μια μέρα ηλιοθεραπεία βρήκε τον τρόπο να ανοίξει τα ''τσιάχτρα'' της και έτσι συνεχίζει αυτή τη διαδικασία. Μάλιστα έχει προβεί και σε στυλιστικές αλλαγές μιας και φοράει συγκεκριμένα σκουλαρίκια και τον σταυρό της, που φρόντισε να δείξει στην κάμερα.

Όλε αυτές οι νέες τάσεις, που έχει αποφασίσει να ακολουθεί στη ζωή της η Κορινθίου αφενός συμβάλλουν στην ευεξία αλλά σίγουρα βλέπουμε να έχουν αποτελέσματα στην εξωτερική της εικόνα, μιας σε πρόσφατη ολόσωμη εμφάνιση έδειχνε άκρως ανανεωμένη.

«Κάποια στιγμή έκανα ηλιοθεραπεία από τον λαιμό και πάνω για να ανοίξουν και τα… τσιάχτρα μου με τον ήλιο. Η μέθοδος Θ στηρίζεται στο κομμάτι του εγκεφάλου μας, το οποίο ονομάζεται Θ και λέγεται Θ όλον. Είναι όλη η ενέργεια που βασίζεται πάνω στην κβαντική φυσική και ενεργειακά καθαρίζει.

Να, φοράω και τα κρυσταλλάκια μου! Και τους σταυρούς μου! Όλα μαζί» συμπλήρωσε με χαμόγελο η Μαρία Κορινθίου.