Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκαλύπτει - Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή;

Η συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκαλύπτει - Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή;

Τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και τον λόγο που αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ ανέφερε ο παρουσιαστής των MAD VMA, Θέμης Γεωργαντάς, μιλώντας στον Χάρη Λεμπιδάκη, ενώ ξεκαθάρισε πως η σχέση του με το κανάλι του Φαλήρου παραμένουν άριστες.

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Θέμη Γεωργαντά;

«Δεν έγινε απολύτως τίποτα, οι σχέσεις μου με τον ΣΚΑΪ είναι άψογες κι εγώ συνηθίζω να τιμάω τις παλιές μου συνεργασίες.

Η εκπομπή είχε προτάσεις να πάει σε άλλα κανάλια. Μαζί με την ομάδα της παραγωγής επιλέξαμε το Οpen και είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε αυτή την επιλογή», τόνισε ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Δεν έχω προσωπικό με κάποιον αλλά το ότι έχω τον πρώτο λόγο στους καλεσμένους θεωρώ ότι είναι δίκαιο. Σαφώς το συζητάμε συνεχώς από κοινού με την αρχισυνταξία και τον υπεύθυνο καλεσμένων. Δεν έχει έρθει ποτέ η Ελένη Μενεγάκη αλλά ξέρουμε όλοι ότι κάνει σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις».

Στη συνέχεια ο γνωστός παρουσιαστής έκανε λόγο για τα τηλεοπτικά του απωθημένα. «Δεν έχω απωθημένα γιατί έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα και είμαι πολύ χορτάτος τηλεοπτικά. Το After Dark είναι το παιδί μου και το όνειρό μου είναι να το δω να παίζει πολλά χρόνια.

Ισχύει ότι μου λείπουν οι παρέες και με τη Ναταλία και με τον Γιώργο και τη Φαίη. Ναι θα μπορούσα να σκεφτώ να είμαι σε μία ομάδα αν βόλευε παράλληλα με το After Dark.

Θα ήθελα να κάνω ένα παιχνίδι» ανέφερε κλείνοντας.

Στην Κρήτη για Πάσχα η Ναταλία Γερμανού και ο Θέμης Γεωργαντάς

Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να αφήσει για λίγο τα πολλά και συνεχή επαγγελματικά της καθήκοντα και να βρεθεί για πασχαλινές διακοπές στην όμορφη Κρήτη. Θα περίμενε κανείς μιας και η παρουσιάστρια ανήκει στο χώρο της showbiz να επισκεφτεί και εκείνη με τη σειρά της το κοσμικό νησί, που πηγαίνουν όλοι οι διάσημοι το Πάσχα.

Την ανατροπή έκανε αφού οι αναρτήσεις, που κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνουν να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές, μαζί με αγαπημένους φίλους όπως ο Κωνσταντάρας και ο Γεωργαντάς.

«Selfie. Φίλοι για πάντα. Πάσχα στην Κρήτη μου. Ευγνωμοσύνη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ναταλία Γερμανού.