Στάθης Ψάλτης: Έντονο ξέσπασμα από την Μαίρη Μπάρκουλη για την εκταφή του ηθοποιού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στάθης Ψάλτης: Έντονο ξέσπασμα από την Μαίρη Μπάρκουλη για την εκταφή του ηθοποιού

Σχεδόν πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή ο Στάθης Ψάλτης προκαλώντας τεράστια θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Τρίτης 17/5 έγινε η εκταφή του ηθοποιού στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Μπάρκουλη δεν δίστασε να ξεσπάσει δημόσια καθώς θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της προφίλ στο Facebook όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά“.

Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κρίμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν». Δείτε εδώ την συγκινητική αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη 5 χρόνια μετά το θάνατο του

Το δημόσιο ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκολη για τον Στάθη Ψάλτη

Στάθης Ψάλτης

ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΚΑΡΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ,ΤΟ...

Posted by Μαιρη Μπαρκουλη on Tuesday, May 17, 2022

ΧΑΜΌΓΕΛΑ ΣΤΑΘΗ ΜΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ...ΤΟ ΣΠΎΡΟ ΜΠΙΜΠΙΛΑ,ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ...ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΊΠΟΤΑ... Σ ΑΓΑΠΑΜΕ

Posted by Μαιρη Μπαρκουλη on Tuesday, May 17, 2022

«Υπάρχεις και θα υπάρχεις όσο...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τον Στάθη Ψάλτη

Με αφορμή τα 5 χρόνια που λείπει από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης καθώς πέθανε σε ηλικία 66 χρονών από τον καρκίνο, η Καίτη Φίνου θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για τον ηθοποιό. Σήμερα 21/4 είναι ακριβώς η μέρα που έφυγε τότε, και η ηθοποιός, που υπήρξε για χρόνια σύντροφός αλλά και συνεργάτιδά του είναι ένας από τους ανθρώπους που δεν τον ξεχνά ποτέ και αυτό είναι εμφανές από πολλές δηλώσεις της.

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τον αγαπημένο της Στάθη Ψάλτη

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου κάνοντας αναφορά και στις απώλειες που ακολούθησαν μετά τη δική του που ήταν οι αδελφές της, έγραψε: «Περνάν τα χρόνια Στάθη μου, αλλά υπάρχεις και θα υπάρχεις για όσο ζω, στην καρδιά μου.... 2017 μας άφησες εσύ, 2018 η Μαίρη, 2019 η Γιάννα.... Καλή αντάμωση αγαπημένοι μου».