«Βοήθεια, κάποιος να με σώσει» - Η Μελίνα Κανά εξομολογείται για την περιπέτεια υγείας της

«Τι αδικία είναι αυτή;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βοήθεια, κάποιος να με σώσει» - Η Μελίνα Κανά εξομολογείται για την περιπέτεια υγείας της

Η Μελίνα Κανά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, το πρωί της Τρίτης 17/5, πέρα από την Ντέσσυ Κουβελογιάννη, και μίλησε "ανοιχτά" για την περιπέτεια της υγείας της που τάραξε τη ζωή της δύο φορές, για τους συντρόφους και τους χωρισμούς τους, αλλά και για την κόρη της.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανέφερε πως την πρώτη φορά που κινδύνεψε η υγεία της αφορούσε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την καρδιά της, ενώ την δεύτερη χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο εξαιτίας του αυχένα της. Παρόλα αυτά, έβρισκε την δύναμη να προχωρήσει και να τα αφήσει όλα πίσω της αφού δίπλα της είχε την κόρη της και κατανοούσε πως πολλοί άνθρωποι βιώνουν πιο δύσκολες καταστάσεις από εκείνη.

Οι δηλώσεις της Μελίνας Κανά για την περιπέτεια υγείας της

«Έπρεπε να εξασφαλίσω στην κόρη μου μια στέγη γιατί δεν μπορούσα να πηγαινοέρχομαι Θεσσαλονίκη – Αθήνα, έπρεπε να της φτιάξω μια φωλιά» είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα που ανησυχεί διαρκώς για το παιδί της και το εκφράζει με κάθε τρόπο.

«Όλοι μας έχουμε πει σε στιγμές ευτυχίας "Θεέ μου να μην τελειώσει αυτό που ζω" και σε στιγμές δυστυχίας “βοήθεια, κάποιος να με σώσει”», συνέχισε.

Και κατέληξε: «Μόλις έλεγα "γιατί σε μένα; τι αδικία είναι αυτή;", έβλεπα μπροστά μου έναν άνθρωπο σε αμαξίδιο, έβλεπα έναν άνθρωπο τυφλό, ένα παιδάκι με αναπηρία».

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Μελίνα Κανά, λοιπόν, γεννήθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, απ’ όπου πήρε το πτυχίο της.

Με το τραγούδι άρχισε να ασχολείται από τα φοιτητικά της χρόνια. Το 1987 εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο "Πλατώ" της Θεσσαλονίκης, μία συνεργασία που κράτησε τέσσερα χρόνια. Την περίοδο εκείνη γνωρίστηκε με τον συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή και συνεργάστηκε μαζί του. Μάλιστα, υπήρξε μαθήτρια του Νίκου Μαμαγκάκη και το καλοκαίρι του 1989 συμμετείχε στις καλοκαιρινές συναυλίες του Νίκου Παπάζογλου.