Eurovision 2022: «Στην περίπτωση της Ουκρανίας...» - Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Αμάντα Γεωργιάδη

«Είμαι χαρούμενη, περήφανη και λίγο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2022: «Στην περίπτωση της Ουκρανίας...» - Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Αμάντα Γεωργιάδη

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την Eurovision 2022 παραχώρησε η Αμάντα Γεωργιάδη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στο Κέντρο” με τον Γιώργο Κουβαρά. Η νεαρή τραγουδίστρια έφερε την Ελλάδα στην 8η θέση, κάνοντας μας περήφανους. Ωστόσο, υπήρχαν χώρες που δεν έδωσαν ούτε μισό πόντο στην χώρα μας.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντα Γεωργιάδη μετά την Eurovision 2022

«Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενη, περήφανη και λίγο κουρασμένη.

Η Ελλάδα είναι πανέμορφη, ζεστή. Τη νιώθω σπίτι μου. Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό εδώ αλλά πιο πολύ μου αρέσει ο κόσμος που είναι τόσο ζεστός και ανοιχτός. Και ο καιρός μου αρέσει πολύ. Γυρίζω στη Νορβηγία γιατί σε επτά μέρες έχω εξετάσεις στην ιατρική. Πρώτα θέλω να τελειώσω με την ιατρική γιατί είναι η τελευταία μου χρονιά και μετά έρχεται ένα άλμπουμ. Μετά θέλω να κάνω και κάποιες συναυλίες. Ιδανικά θα ήθελα να συνδυάσω την ιατρική με το τραγούδι.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντα Γεωργιάδη μετά την Eurovision 2022

Νομίζω στη Eurovision ο κόσμος ψηφίζει περισσότερο το τραγούδι και όχι τη χώρα. Στην περίπτωση της Ουκρανίας το τραγούδι ήταν ωραίο αλλά δε μπορώ να πω τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ο πόλεμος. Όταν μιλήσαμε με τους εκπροσώπους της Ουκρανίας, μου έδωσαν την αίσθηση ότι είναι πολύ καλά παιδιά αλλά έδιναν την εικόνα πως υπάρχει κάτι που τους απασχολεί. Ο διαγωνισμός της Eurovision μπορεί να είναι διαγωνισμός τραγουδιού όμως μπορείς μέσα από αυτόν κάθε χώρα να περάσει το δικό της μήνυμα.

Για μένα δεν είναι το πιο σημαντικό να γίνω διάσημη. Δε θα έκανα κάτι μόνο και μόνο για να γίνω διάσημη. Θέλω να κάνω αυτό που με ευχαριστεί και με εκφράζει. Μόνο χαρά μου έδωσε το ότι ο κόσμος άκουσε το τραγούδι μου» ανέφερε η Αμάντα.

Η πρώτη ανάρτησή της

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη! Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους οπαδούς και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά!! Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους - είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί».